HEP@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
HEP@home
Další projekt, na který se můžeme těšit. Jde o švýcarský projekt vědců zabývajících se fyzikou vysokých energií. Mělo by jít o projekt podobný LHC@home. Aspoň to jsem pochopil z jejich stránek a stránek polského týmu BOINC@Poland. Občas je dobré nahlédnout do protivníkovy kuchyně. 
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Uverim, az se to rozjede. Uz jsem videl par BOINC projektu, ktere mely i stranky, servery atp., ale nikdy se vlastne nerozjely.
Trebas i Orbit ma problemy s financovanim a lidskymi zdroji - co je limit kazdeho projektu.
Projekt muze byt sebelepsi, ale kdyz nejsou lidi a penize, vubec se nerozjede nebo brzy umre.
Trebas i Orbit ma problemy s financovanim a lidskymi zdroji - co je limit kazdeho projektu.
Projekt muze byt sebelepsi, ale kdyz nejsou lidi a penize, vubec se nerozjede nebo brzy umre.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ono i to, že poslední novinka na jejich stránkách je někdy z října 2004, samo o sobě nedává moc optimismu, že by se to mělo někdy brzy zprovoznit 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.