Linux - Fedora

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Tarba

Linux - Fedora

Příspěvek od Tarba »

Ahoj,
mam problem, jsem zacatecnik v Linuxu a rad by jsem rozjel SETI@home na Fedore 2. Zatim jsem si u vseho vystavil s prikazi make, makeinstall a configure, bohuzel nic takoveho sem nenasel kdyz jsem si stahl klienta pro linux na http://www.boinc.cz.
Nasel jsem zde par postupu ale vse zacina slovy nejprve zkompilujte ..... ale ja nevim jak to mam udelat tak pokud by ste byl nekdo ochotny polopaticky ysvetlit tak by jsem Vam byl vdecny a verim ze nebudu sam.
Dik[/url][/quote]
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tento článek by ti nepomohl?
dejv
WerK
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WerK »

Zdravím, pokud jste si stáhnul klienta přímo z ofic stránek boincu tak se již pravděpodobně jedná o zkompilovanou verzi. Polopaticky : poznáte to tak, že když to rozbalíte tak je tam jenom pár souborů a ne celá struktura adresářů :). Ty příkazy jako make, make install - ty platí pouze pokud jste si stáhl zdrojové kódy a ty chcete zkompilovat. Takže jakmile máte jeden soubor boinc tak už je to hotový exáč a stačí postupovat podle mého návodu.
Zamčeno