Bohužel, zabrali opravdu hodně a ten jejich RAC je už o hodně lepší, než ten náš
A to zrovna v době, když jsem se doma naplno vrhnul do Seti
Že by si udělali nějakou optimalizaci klienta už dříve ?
Když se ale koukneš na to, že je jich 3x víc, tak jsme je drželi za zádama poměrně hodně dlouho
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Nevite proc se mi nezobrazujou statistiky s BOINC jsem zacal teprv 29.6.05 ale uz jsem par jednotek odeslal a stale se mi nezobrazujou nevite co s tim?
Tom.CZ.73 píše:Nevite proc se mi nezobrazujou statistiky s BOINC jsem zacal teprv 29.6.05 ale uz jsem par jednotek odeslal a stale se mi nezobrazujou nevite co s tim?
No,u mně to trvalo >21 dnu,než se ukázaly.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Tom.CZ.73 píše:To mi chces rick ze si vic jak 3tejdny nedostal ani jeden kredit?
tím chtěl říct, že se víc jak tři týdny neoběvil ve statistice - stav kreditu vidíš v okně BOINC manageru na záložce Projests (projekty) u jednotlivých projektů a taky na webových stránkách jednotlivých projektů (u svého nastavení...)
než se dostaneš do statistik může to chvíli trvat...
Neboj. Dočkej času, jako husa klasu. Systém BOINC je holt pomalejší a všechno v něm tak trvá a trvá. Tady nejsou kredity tak důležitý. Hlavně že je co počítat.
Heh, nevím jak vám mě se statistika začala zobrazovat hned druhej den po nainstalování... Pokud se nepletu zobrazuje skoky po dnech, takže i kdyby projekt kredit nepřiděloval, měla by zobrazit rovnou čáru... Fva dny dejme tomu, ale tři tejdny to je fakt docela dost
Miras píše:Heh, nevím jak vám mě se statistika začala zobrazovat hned druhej den po nainstalování... Pokud se nepletu zobrazuje skoky po dnech, takže i kdyby projekt kredit nepřiděloval, měla by zobrazit rovnou čáru... Fva dny dejme tomu, ale tři tejdny to je fakt docela dost
Jo,je to dost.Ale bylo mi to úplně jedno. Stačí mi to,co je vidět u jednotlivých projektů, nebo obrázek z Boinc Synergy,který je pod tímto příspěvkem. Jsem taky rád,že je co počítat.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.