Počítání na více počítačích?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Počítání na více počítačích?
Dotázek:Když chci spustit Boinc na dalším compu a chci aby se mi výsledky připočítávaly k mému učtu , tak stačí akorát nainstalovat Boinc Manager a když budu zadávat nový projekt tak tam zadám svůj Klíč (podle toho to pozná že se to má počítat k mému ůčtu) ??? Jo a ještě dotaz: nastavení které mám na webu pro první comp , bude platit i pro ten další comp ? Díky za odpovědi. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Jo, přesně tak, zadáš svůj klíč a počítá se na tvůj účet.
Jestli máš na webu jen jedno nastavení (default), bude platit pro všechny compy který budou počítat na tvůj účet. Kdybys používal profily stačilo by oběma PC nastavit stejný umístění (Home/school/work) a pak by se používanej profil řídil tímhle...
Jestli máš na webu jen jedno nastavení (default), bude platit pro všechny compy který budou počítat na tvůj účet. Kdybys používal profily stačilo by oběma PC nastavit stejný umístění (Home/school/work) a pak by se používanej profil řídil tímhle...
Logicky - vsechny pocitace pripojene do projektu pod daym klicem/uctem se pripocitavaji k zadanemu uctu. ANO.
Kazdy pocitac muze mit prirazeny svuj profil: general, home, work, school. Pokud neni zalozen profil, mel by se prirazit obecny/Genera. Snadno to lze overit a nastavit na strance uctu v danem projektu nebo v BoincView.
Kazdy pocitac muze mit prirazeny svuj profil: general, home, work, school. Pokud neni zalozen profil, mel by se prirazit obecny/Genera. Snadno to lze overit a nastavit na strance uctu v danem projektu nebo v BoincView.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
No s tím klíčem jsem si to myslel (ale chtěl jsem si být jenom jistý) protože asi budu Boinc spoutět na bráchovom compu a brzo na kámošovom compíku taky (ale půjde to na můj ůčet
) tak aby jsem nedělal nějaké zmatky. No ale s těmi profily mě to nějak netrklo, díky za radu , to bude nejlepší když to půjde nastavit pro ně na míru. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz