Toto forum dosahlo poctu 200 registrovanych clenu. Vyborne.
Netusil jsem, ze se bude memberlist, ktery jsem rozsiril z puvodnich 50/stranku, tak rychle rozrustat.
Jen tak dal.
A novackove - nebojte se psat prispevky
na CPDN se provozovali take sazky typu kdy bude spocitano x modelu, let ci kdy bude kolik aktivnich masin. Vyhrou byl/je tusim ten termohrnicek, o kterem se jiste take zminoval.
Ale taky mne zajima, kdy nas na foru budou tri stovky registrovanych
No ale posledni dobou (cca mesic a neco) to tu docela jede. Pamatuju casy, kdy jsem se kouknul na forum po dni a nebyl zadny novy prispevek, nebo tak 1 nebo 2. Ted prijdu a je tu treba 20, i vice. Jestli chcete este vic, tak treba bychom mohli udelat nakou nenapadnou reklamicku na forum.zive.cz
2Howard: No klidně jí tam udělej, Důležité - distribuované výpočty Já to na mobilmanii dělat nebudu, mobilů se to netýká a operátorů už vůbec ne, tedy to co moderuji.
dejv
A mas nakej napad, co tam hodit?
Me akorad napada udelat nakej prehled - seznam webu o boincu (samozrejme vcetne tohoto na 1.miste ), seznam projektu, u kazdeho by mohla bejt naka informace a dal bych to patrne do sekce "Ostatní".
A nestačilo by tam hodit odkaz na ten souhrnej článek?
Proč by jsi dělal další souhrn s popisem projektů a odkazy na jejich weby, když je to hotové
Nebo si z toho článku můžeš vytáhnout, co budeš potřebovat
Naposledy upravil(a) forest dne úte lis 15, 2005 7:00 am, celkem upraveno 1 x.
Howard píše:No ale posledni dobou (cca mesic a neco) to tu docela jede. Pamatuju casy, kdy jsem se kouknul na forum po dni a nebyl zadny novy prispevek, nebo tak 1 nebo 2. Ted prijdu a je tu treba 20, i vice. Jestli chcete este vic, tak treba bychom mohli udelat nakou nenapadnou reklamicku na forum.zive.cz
Tak to vypadá že na tom budete skoro nerozhodně......už je 299 členů tak kdo bude tím 3stým A schválně jestli ještě dnes nebo až zítra Já myslím že až zítra dopoledne.