Článek o BOINC

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Článek o BOINC

Příspěvek od forest »

Tak jsem si dal trochu práce s přípravou a sepsáním článku o BOINC i pro zcela nezasvěcené na který se můžete kouknout zde.
Tento článek je koncipován i pro uveřejnění v jakémkoliv tisku i časopise, takže kdo má jakékoliv kontakty, tak je prosím využijte, aby jsme pomohli dostat BOINC do povědomí, co nejví ce lidí.
Pokud by jste našli v článku jakoukoliv nepřesnost či chybu, prosím o upozornění na e-mail, nebo ICQ.
Naposledy upravil(a) forest dne ned čer 19, 2005 11:27 am, celkem upraveno 1 x.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Paráda. Super článek. A myslím si že tohle hodně lidí přesvědčí. Znám sice přímo majitele vydavatelství Stratosféra a další lidi kolem tohoto vydavatelství , ale nejsem si jistý jestli by se takovýto článek hodil do časopisu jako je SPY nebo REDHOT atd. A taky nevím jestli by byly vůbec ochotni to v nějakém tom časopise otisknout. Ale zeptat by jsem se mohl a uvidím. Ale článek je to OK.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

no já vidím jediný problém v tom, že některé časopisy si pak vyhrazují právo nakládat s článkem po určitou dobu a autor ho nesmí poskytnout nikomu jinému....u Computeru snad dokonce 5 let, tuším....takže to bych si dopředu hlídal :idea:
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Forest do článku píše:Další obrovská příležitost k vlastní prezentaci je vyhlašování pracovníka dne, které je na každém projektu zvlášť a je vybíráno nahodile
no, myslím, že to tak docela není pravda....k čemu by pak u profilu byla možnost hodnocení?

Kód: Vybrat vše

Recommend this profile for User of the Day:	I like this profile	
Alert administrators to an offensive profile:	I don't like this profile
....IMHO se User of the Day vybírá primárně podle toho + většinou mají uživatelé dne fotografii - je tedy možné, že je to jedna z podmínek....

EDIT
jaj...tak teď mně to pobavilo.....hned za prezentaci projektu BURP dát větu "Jak je vidět dle stručného výpisu, jedná se o skutečné vědecké projekty s obrovským potenciálem......" se fakt povedlo....došlo mi to, až když jsem si ji přečetl celou...jinak teda proti BURPu nic nemám....

jinak teda fakt bezvadný článek :wink:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:
Forest do článku píše:Další obrovská příležitost k vlastní prezentaci je vyhlašování pracovníka dne, které je na každém projektu zvlášť a je vybíráno nahodile
no, myslím, že to tak docela není pravda....k čemu by pak u profilu byla možnost hodnocení?

Kód: Vybrat vše

Recommend this profile for User of the Day:	I like this profile	
Alert administrators to an offensive profile:	I don't like this profile
....IMHO se User of the Day vybírá primárně podle toho + většinou mají uživatelé dne fotografii - je tedy možné, že je to jedna z podmínek....
Nevím přesně jak tohle hodnocení má vliv na Usera dne a kdybych každou takovouhle věc měl přímo v tom článku rozebírat, bylo by to ještě mnohem delší a náročnější na čtení. Šlo hlavně o hrubé rysy toho oč v BOINC jde :wink:

Nechal jsi už tento článek přečíst svému otci?
Třeba by to zlepšilo jeho náhled na BOINC :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne ned čer 19, 2005 12:53 pm, celkem upraveno 1 x.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

forest píše:Nechal jsi už tento článek přečíst svému otci?
Třeba by to zlepšilo jeho náhled na BOINC :wink:
otec je právě na cyklistickém výletu v Adršpáchách nebo kde....jinak teda já myslím, že už to trochu začal akceptovat, když jsem mu začal povídat o různých věcech u rubání dřeva, ale nenapadlo ho, se mu to říkám s cílem dostat BOINC i na druhý počítač....no, každopádně se pokusím nějak to propašovat k němu až pod nos - mám i dobrou taktiku - na obou PC mám spuštěný Winpopup a když něco zajímavého na internetu najdu, hodím na druhý počítač odkaz a pak to třeba ukážu rodičům....sme se s mámou dívali na ty "dvířka" c cheopsově pyramidě.....takhle bych tam mohl propašovat i ten článek, který by ihned mohl začínat těmi mýty, které táta podporuje snad všechny a další by si ještě dokázal vymyslet :D
no, uvidíme, jak to bude až se vrátí. Ještě tam je dost dřeva a pak jdeme znova rozebrat motor od Simsona, protože je tam nějaký problém asi s ložiskem...takže potom by mohl být čas....nebo někdy večer....uvidíme....každopádně to vidím jako úspěšný krok k jeho přilákání :lol:
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Článek bezvadnej, dodneška sem vlastně u některejch projektů pořádně netušil cože se tam počítá. Ale stejně zůstanu u SETI :wink:. Jen obrázek u CPDN se nenačítá, zřejmě špatnej link...
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Díky za upozornění, hned jsem to opravil, včera se tam ještě ta fotka zobrazovala normálně :?

Jsem moc rád že se článek líbí :Honza_dance
Naposledy upravil(a) forest dne pon čer 20, 2005 10:25 am, celkem upraveno 1 x.
Djerry
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Djerry »

Pěknej článek, i když jsem u seti původniho jiz par let a boinc jsem znovuobjevil nedavno, pomohlo mi pochopit jednotlive projekty podrobneji.
a navic uz jsem pomoci clanku sehnal dva nove cleny :twisted:
Obrázek
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Že bych vo párkrát vytisknul a začal vylepovat po okolí? :Honza_think:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Možná by to šlo spíše házet do schránek, než to něde lepit :lol:
Mohl by si dát každý člen co bydlí v bytovce či paneláku závazek, hodit to každému spolunájemníkovi do schránky. Určitě by to bylo přínosnější, než ta halda reklamních letáků co je tam každej den :wink:

Dle toho co psal Djerry, tak by tento článek skutečně mohl oslovit a přitáhnout širší veřejnost, což bylo jeho záměrem a tak jakékoliv bohulibé aktivitě v rámci rozšiřování tohoto článku dávám jako autor volnou ruku :idea:
Naposledy upravil(a) forest dne pon čer 20, 2005 1:48 pm, celkem upraveno 1 x.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Já například letáky ve schránce vůbec nečtu a rovnou je vyhazuju. Ale vylepený plakáty si občas prohlídnu.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Do schránek bych to opravdu nedával. Kdybych to vzal podle sebe, BOINC bych vůbec neznal a uviděl takový leták... No asi bych si myslel, že to je zase další aktivita jehovistů a podobných sekt :lol:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Pokud to chcete házet do schránek, tak tam uveďte jinou adresu než boinc.cz, nechci pak někde lítat po úřadech, až si nějakej pablb nalepí na schránku, že o letáky nemá zájem a pak si půjde stěžovat. :D
dejv
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Hazet to do schranek je blbost. Efekt bude minimalni a zbytecneho papiru spousta. Smysl to ma jenom na internetu, pripadne jako clanek v novinach. Blizi se okurkova sezona, tak po tom nektere noviny urcite rady sahnou. Coz takhle, kdyby autor zkusil poslat prispevek na idnes.cz Tam by se to mohlo hodit a treba by to i soupli nekam do prilohy Veda pocitace. Myslim, ze tam pred casem neco o Seti psali.
Libor
Odpovědět