Článek o BOINC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Článek o BOINC
Tak jsem si dal trochu práce s přípravou a sepsáním článku o BOINC i pro zcela nezasvěcené na který se můžete kouknout zde.
Tento článek je koncipován i pro uveřejnění v jakémkoliv tisku i časopise, takže kdo má jakékoliv kontakty, tak je prosím využijte, aby jsme pomohli dostat BOINC do povědomí, co nejví ce lidí.
Pokud by jste našli v článku jakoukoliv nepřesnost či chybu, prosím o upozornění na e-mail, nebo ICQ.
Tento článek je koncipován i pro uveřejnění v jakémkoliv tisku i časopise, takže kdo má jakékoliv kontakty, tak je prosím využijte, aby jsme pomohli dostat BOINC do povědomí, co nejví ce lidí.
Pokud by jste našli v článku jakoukoliv nepřesnost či chybu, prosím o upozornění na e-mail, nebo ICQ.
Naposledy upravil(a) forest dne ned čer 19, 2005 11:27 am, celkem upraveno 1 x.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Paráda. Super článek. A myslím si že tohle hodně lidí přesvědčí. Znám sice přímo majitele vydavatelství Stratosféra a další lidi kolem tohoto vydavatelství , ale nejsem si jistý jestli by se takovýto článek hodil do časopisu jako je SPY nebo REDHOT atd. A taky nevím jestli by byly vůbec ochotni to v nějakém tom časopise otisknout. Ale zeptat by jsem se mohl a uvidím. Ale článek je to OK.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

no, myslím, že to tak docela není pravda....k čemu by pak u profilu byla možnost hodnocení?Forest do článku píše:Další obrovská příležitost k vlastní prezentaci je vyhlašování pracovníka dne, které je na každém projektu zvlášť a je vybíráno nahodile
Kód: Vybrat vše
Recommend this profile for User of the Day: I like this profile
Alert administrators to an offensive profile: I don't like this profile******
EDIT
jaj...tak teď mně to pobavilo.....hned za prezentaci projektu BURP dát větu "Jak je vidět dle stručného výpisu, jedná se o skutečné vědecké projekty s obrovským potenciálem......" se fakt povedlo....došlo mi to, až když jsem si ji přečetl celou...jinak teda proti BURPu nic nemám....
jinak teda fakt bezvadný článek
- Kontaktovat uživatele:
Nevím přesně jak tohle hodnocení má vliv na Usera dne a kdybych každou takovouhle věc měl přímo v tom článku rozebírat, bylo by to ještě mnohem delší a náročnější na čtení. Šlo hlavně o hrubé rysy toho oč v BOINC jde4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:no, myslím, že to tak docela není pravda....k čemu by pak u profilu byla možnost hodnocení?Forest do článku píše:Další obrovská příležitost k vlastní prezentaci je vyhlašování pracovníka dne, které je na každém projektu zvlášť a je vybíráno nahodile
....IMHO se User of the Day vybírá primárně podle toho + většinou mají uživatelé dne fotografii - je tedy možné, že je to jedna z podmínek....Kód: Vybrat vše
Recommend this profile for User of the Day: I like this profile Alert administrators to an offensive profile: I don't like this profile
Nechal jsi už tento článek přečíst svému otci?
Třeba by to zlepšilo jeho náhled na BOINC
Naposledy upravil(a) forest dne ned čer 19, 2005 12:53 pm, celkem upraveno 1 x.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

otec je právě na cyklistickém výletu v Adršpáchách nebo kde....jinak teda já myslím, že už to trochu začal akceptovat, když jsem mu začal povídat o různých věcech u rubání dřeva, ale nenapadlo ho, se mu to říkám s cílem dostat BOINC i na druhý počítač....no, každopádně se pokusím nějak to propašovat k němu až pod nos - mám i dobrou taktiku - na obou PC mám spuštěný Winpopup a když něco zajímavého na internetu najdu, hodím na druhý počítač odkaz a pak to třeba ukážu rodičům....sme se s mámou dívali na ty "dvířka" c cheopsově pyramidě.....takhle bych tam mohl propašovat i ten článek, který by ihned mohl začínat těmi mýty, které táta podporuje snad všechny a další by si ještě dokázal vymysletforest píše:Nechal jsi už tento článek přečíst svému otci?
Třeba by to zlepšilo jeho náhled na BOINC
no, uvidíme, jak to bude až se vrátí. Ještě tam je dost dřeva a pak jdeme znova rozebrat motor od Simsona, protože je tam nějaký problém asi s ložiskem...takže potom by mohl být čas....nebo někdy večer....uvidíme....každopádně to vidím jako úspěšný krok k jeho přilákání
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Díky za upozornění, hned jsem to opravil, včera se tam ještě ta fotka zobrazovala normálně
Jsem moc rád že se článek líbí
Jsem moc rád že se článek líbí
Naposledy upravil(a) forest dne pon čer 20, 2005 10:25 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Možná by to šlo spíše házet do schránek, než to něde lepit
Mohl by si dát každý člen co bydlí v bytovce či paneláku závazek, hodit to každému spolunájemníkovi do schránky. Určitě by to bylo přínosnější, než ta halda reklamních letáků co je tam každej den
Dle toho co psal Djerry, tak by tento článek skutečně mohl oslovit a přitáhnout širší veřejnost, což bylo jeho záměrem a tak jakékoliv bohulibé aktivitě v rámci rozšiřování tohoto článku dávám jako autor volnou ruku
Mohl by si dát každý člen co bydlí v bytovce či paneláku závazek, hodit to každému spolunájemníkovi do schránky. Určitě by to bylo přínosnější, než ta halda reklamních letáků co je tam každej den
Dle toho co psal Djerry, tak by tento článek skutečně mohl oslovit a přitáhnout širší veřejnost, což bylo jeho záměrem a tak jakékoliv bohulibé aktivitě v rámci rozšiřování tohoto článku dávám jako autor volnou ruku
Naposledy upravil(a) forest dne pon čer 20, 2005 1:48 pm, celkem upraveno 1 x.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hazet to do schranek je blbost. Efekt bude minimalni a zbytecneho papiru spousta. Smysl to ma jenom na internetu, pripadne jako clanek v novinach. Blizi se okurkova sezona, tak po tom nektere noviny urcite rady sahnou. Coz takhle, kdyby autor zkusil poslat prispevek na idnes.cz Tam by se to mohlo hodit a treba by to i soupli nekam do prilohy Veda pocitace. Myslim, ze tam pred casem neco o Seti psali.
Libor
Libor