poslední dobou mně nejde výpočet CPDN jednotky.
V BoincView vidím exit status app error -5.
Rád bych přišel na to čím to je, mám totiž nový comp a zároveň používám BM 4.43.
Na starém compu s verzí 4.19 to šlapalo v pohodě. Má někdo tento problém s 4.43 nebo je to problém compu?
chyba při výpočtu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Co to znamená nejde?
Přeinstaloval jsi starou 4,19 novou 4.43 a ve výpočtu nepokračuje?
Nebo to nějakou dobu jelo a nyní se to zastavilo?
Nebo ti to háže chyby ve výpočtech?
Nebo se ti odeslala kompletní jednotka a novou to nenatáhne?
Prostě by to chtělo nějaký podrobnější popis problému, pak se to dá řešit
Přeinstaloval jsi starou 4,19 novou 4.43 a ve výpočtu nepokračuje?
Nebo to nějakou dobu jelo a nyní se to zastavilo?
Nebo ti to háže chyby ve výpočtech?
Nebo se ti odeslala kompletní jednotka a novou to nenatáhne?
Prostě by to chtělo nějaký podrobnější popis problému, pak se to dá řešit
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Myslim, ze problem ve verzi BOINC neni.
Pokud pocitas CPDN 4.12 (verze aplikace), tak asi neni problem ani tam.
Predpokladam, ze na tom novem pocitaci bezi Win2K nebo XP - Win 9x a podobne historicke kousky by mohly delat problemy.
Ja jiz bylo na foru mnohokrate opakovano a overeno, CPDN vyzaduje STABILNI masinu - ze chodi ostatni projekty a programy neni smerodatne. Takze velmi opatrne s jakymkoli overclockingem.
Jak forest psal - chce to vice relevantnich informaci. Padne ten vypocet uz nekdy na zacatku? Pri prechodu do dalsi faze? ...?
Pokud pocitas CPDN 4.12 (verze aplikace), tak asi neni problem ani tam.
Predpokladam, ze na tom novem pocitaci bezi Win2K nebo XP - Win 9x a podobne historicke kousky by mohly delat problemy.
Ja jiz bylo na foru mnohokrate opakovano a overeno, CPDN vyzaduje STABILNI masinu - ze chodi ostatni projekty a programy neni smerodatne. Takze velmi opatrne s jakymkoli overclockingem.
Jak forest psal - chce to vice relevantnich informaci. Padne ten vypocet uz nekdy na zacatku? Pri prechodu do dalsi faze? ...?
-
Michal
mam uplne novy comp s WinXP SP2, zadny overlock
na cisty disk jsem instaloval rovnou 4.43, zadna preinstalace, i jsem zkousel se odpojit a znovu pripojit do CPDN, stahlo to zminovanou verzi CPDN 4.12, ale stejne to pada.
No nicmene to vypada, ze to bude compem pripadne systemem
Chvili vypocet bezi, napr do 1% a pak padne na error
na cisty disk jsem instaloval rovnou 4.43, zadna preinstalace, i jsem zkousel se odpojit a znovu pripojit do CPDN, stahlo to zminovanou verzi CPDN 4.12, ale stejne to pada.
No nicmene to vypada, ze to bude compem pripadne systemem
Chvili vypocet bezi, napr do 1% a pak padne na error
zkusil bych nejake testy stability jako Memtest, Prime, zapakovani 2GB souboru a CRC kontrola atp.
Mozna je to sunt pocitac, sizene pameti, chlazeni ci co...
Ja bych to tipoval na HW nespolehlivost - v momente, kdy vlastne BOINC bezi, CPDN se stahne a spusti asi neni porlem v SW (napr. antivir, firewall), ale spise HW.
Drzim palce, at to rozbehas.
Mozna je to sunt pocitac, sizene pameti, chlazeni ci co...
Ja bych to tipoval na HW nespolehlivost - v momente, kdy vlastne BOINC bezi, CPDN se stahne a spusti asi neni porlem v SW (napr. antivir, firewall), ale spise HW.
Drzim palce, at to rozbehas.