Nedokoncena WU
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
TheBurn
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Nedokoncena WU
Procitla jsem to tady a napadla me jedna vec - jak to je s nedokoncenou jednotkou CPDN?...Je mozne, ze se odesle na dopracovani nekomu jinemu nebo je kompet kaput (ci se odesle cela znova)....Docela by me to zajimalo, pac jak tak vidim tak lidem hazi CPDN chyby celkem casto...

Re: Nedokoncena WU
Neni sance, aby nekdo castecne vysledky dopocital - uz napr. proto,ze vysledky prvni faze se dale pouzivaji v modelu atp.TheBurn píše:Procitla jsem to tady a napadla me jedna vec - jak to je s nedokoncenou jednotkou CPDN?...Je mozne, ze se odesle na dopracovani nekomu jinemu nebo je kompet kaput (ci se odesle cela znova)....Docela by me to zajimalo, pac jak tak vidim tak lidem hazi CPDN chyby celkem casto...
A taky tech dat na posilani...
Proto, mj. nebyl projekt udelan tak, aby se pocitala pouze 1 faze.
A kvuli tem chybam jsem taky nadaval, kdyz lidi nesetrne o/c pocitace.
-
Saturnin
Konec po 1. fázi
Dokončil jsem 1. fázi výpočtů, ale 2. fázi to nezačalo počítat. Místo toho se mi stáhla další jednotka. Mám Wi-Fi, ale mám problémy s připojením. MKůžete mi prosím poradit, kde je zádrhel? Dík 
Re: Konec po 1. fázi
Zrovna jsem pujcil kristalovou kouly babicceSaturnin píše:Dokonèil jsem 1. fázi výpoètù, ale 2. fázi to nezaèalo poèítat. Místo toho se mi stáhla další jednotka. Mám Wi-Fi, ale mám problémy s pøipojením. MKùžete mi prosím poradit, kde je zádrhel? Dík
Verze BOINC? OS? Neco o sestave na ktere pocitas? Co trebas nejake hlasky v BOINC Message tab?
Problemy s pripojenim by ani pri prechodu z jedne faze do dalsi nemely mit na vypocet CPDN zadny vliv; trickle se proste odeslou, az pripojeni bude fungovat; do finalni uploadu daleko.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nedokoncena WU
CPDN má na jednu jstranu klad v tom, že máš zásobu na hodně dlouho a nemusíš se o nic starat, ale na druhou stranu, díky té dlouhé době po kterou se to počítá, je taky hodně náchylný na možnost nedopočítání WU, jelikož stačí třeba krátkodobý výpadek proudu, a jednotka je s chybou ukončena. Již se mě to v práci stalo a na takovémhle PC opravdu žádnou zálohu nedělám, stačí mně to domaTheBurn píše:Procitla jsem to tady a napadla me jedna vec - jak to je s nedokoncenou jednotkou CPDN?...Je mozne, ze se odesle na dopracovani nekomu jinemu nebo je kompet kaput (ci se odesle cela znova)....Docela by me to zajimalo, pac jak tak vidim tak lidem hazi CPDN chyby celkem casto...
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
TheBurn
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
jak dlouhy vypadek?...Staci nekolik milisekund, ktere prakticky donuti pocitac k polovicnimu bootu? (system to "prezije", ale bios to vezme jako vypadek a zacne bootovat - inicializuje mi vsechno od znova za behu systemu,...fuj :]),...
Sem pred par dny vyradil CPDN z meho vypocetniho listu, pac to OC compl nezvalda,...A na otcovo complu je znacne nestabilni (a ten nema oc zadnej,..ale malo pameti zjevne,..)
Sem pred par dny vyradil CPDN z meho vypocetniho listu, pac to OC compl nezvalda,...A na otcovo complu je znacne nestabilni (a ten nema oc zadnej,..ale malo pameti zjevne,..)