Přeložil jsem šikovné rozšíření pro prohlížeče Mozilla a Mozilla Firefox SETI@home User Statistics Extension. Než ho oficiálně uveřejním na http://www.czilla.cz rád bych, aby ho otestovali lidé znalí problematiky SETI@home.
V překladu bych změnil větu "Změny použity" na "Změny uloženy". O tomto rozšíření sem napsal článek, je tady. Na fóru czilly sem ho uváděl jako návod na toto rozšíření.
Asi bude chyba v databázi, protože mi to taky nic nezobrazuje, resp. to píše "Data nejsou dostupná".
dejv
dejvidek píše:V překladu bych změnil větu "Změny použity" na "Změny uloženy". O tomto rozšíření sem napsal článek, je tady. Na fóru czilly sem ho uváděl jako návod na toto rozšíření.
Asi bude chyba v databázi, protože mi to taky nic nezobrazuje, resp. to píše "Data nejsou dostupná".
dejv
O tvém článku vím, ten mě právě k tomuto rozšíření přivedl
Sice jsem si ověřil, že rozšíření jde nainstalovat na Mozillu, ale nějak jsem nepřišel na to, kde ho nastavit. Není tu nějaký zkušená Mozillák, který by na to přišel? Už hodně dlouho používám výhradně FF, takže mi různé finty velké Mozilly unikají.
@corwin78: diky. Jsem magor, protoze jsem na te homepage byl, ale download mi nejak nesel. Kazdopadne English verze na English Firefoxu chodi.
Uz aby udelali ten BOINC prehled, SETI je u mne o nicem..
Tak chyba s nezobrazováním výsledků je někde v mém překladu, čili nedoporučuji instalovat. Budu to muset vyčmuchat, ale bude to problém, protože si nemyslím, že bych změnil něco, co by mohlo mít vliv.
Upravil jsem sahuserstats a je funkční. Tedy pod Windows funguje, ale pod Linuxem mám zatím nějaké problémy. To může být ale teoreticky problém mého FF. Takže bych byl rád, kdyby jste zase zkoušeli testovat. Na původní linku je aktualizovaná verze.
Zdravím, extension mi funguje bez problémů na : FF 1.0.4 a Linuxu. Akorát bych změnil 'Nový průměrný kredit' na 'RAC' protože v angličtině je to Recent Average Credit, ale v čr tomu všichni říkají prostě RAC