Zod zpet :-) broken head

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Zod zpet :-) broken head

Příspěvek od zod »

Ahoj vsem...jsem moc rad ze sem se zde opet objevil, jelikoz jsem naprostej idiot a ukrutne jsem se rozmlatil na kole. Normalne takovyhle kraviny nedelam ale v utery sem nejak neodolal a musel sem si jet jeden skokanek...tak sem zarazil kolo do zeme na zacatku druhy boule...vlastni vahou prolomil riditka a hlavou to zapichnul primo do zeme a jel po ni asi 3 metry. Pri rychlosti 25-30km/h to bylo vskutku genialni. Nastesti jsem neupad do bezvedomi ale pouze chvilkovy vypadek pameti takez jsem na kamose koukal jak kdyz ho vidim poprvy v zivote. Odjel sem se domu umejt a pak do spitalu an RTG a uz si me tam nechali. Stredni otres mozku, pochroumanej krk a pater. Rikali ze nebejt zpevnenyho tela z fitka a masivni spankove licni kosti tak bych se urcite nezved nebo kazdopadne od krku dolu jsem s nicim nehejbal. Dneska rano me pustili takze momentalen jsem nejstastnejsi kokot na svete.
Prosil bych vsechny aby se vyhnuli podobnym riskantnim nesmyslum a vzali si ze me jako z ukazkovyho KOKOTA varovny priklad. Nemam k tomu co rict...proste blbec ale to se asi uz nezmeni. Tak jsem si lehce poskladal hodnoty do spravneho poradi. Vyborna lekce kterou jsem potreboval. Doma jsem to taky vylepsil kdyz sem v noci volal sestre at prepoji sitovej kabel z notebooku do prescotta at se mi stahnou novy jednotky :wink: CO bych neudelal pro BOICN ze? Sice mam pulku obliceje vodrenou ale ted mi je vskutku hej a sem moc rad ze vam vsem muzu napsat...nejak se mi nechtelo zakladat novou diskuzi.
Naposledy upravil(a) zod dne pát dub 22, 2005 8:54 am, celkem upraveno 1 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

teda zode - za tohle dostanes banan :lol:
Hlavne se dej do kupy - jaro je na leceni nejlepsi rocni doba.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jak už jsem ZODovi psal na ICQ, měl fakt obrovské štěstí, že to dopadlo jenom takhle a jsem moc rád že je v pořádku.
Už jen to že se někdo pouští do takovéhodle riskování bez helmy je na pováženou a velká lekce.
S tím srovnáván životních priorit, to už jsem zažil v životě asi třikrát a bylo to pro mě fakt zásadní a velice cenné, protože až když si člověk uvědomí že už tady třeba zítra být nemusí, řekne si co je pro něj v té krátké době co na život má vlastně důležité.
A jsem moc rád, že jedna z prvních věcí, na které Zod myslel byl právě BOINC :lol:

Podařilo se mně sehnat exkluzivní fotografii Zoda den po nehode z nemocnice :wink:
http://www.boinc.cz/phprs/image/2005042 ... CT0524.jpg
Naposledy upravil(a) forest dne ned čer 19, 2005 3:03 pm, celkem upraveno 5 x.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

no, teda zode, jsem fakt rád, že si tu zase s náma... :wink:
dobře vím, jak jenom malé, neviditelné drobnosti rozhodují o životě a smrti.....do listopadu 2004 jsme si nikdo neuvědomovali, že silnice je opravdu tak nebezpečná.....jedna kámoška - asi o 3 roky mladší než já - šla asi ve 3 hodiny domů ze školy....na křižovatce se zastavila a chvíli se tam bavila s kamarádkama a když zkončila, šla po chodníku domů, ještě se svou sestrou, ale pak to přišlo - kolem jelo auto z vozíkem, ale ten nebyl zajištěný tak jak měl být - v zatáčce to nevydržel a urval se - ke vší smůle Jitka stála právě v cestě toho vozíku.....ten vozík se jí částí, kterou se připojuje k autu, opřel do břicha a přitisknul ji na plot, přeletěl přes ni a plot se vylomil. Jitka sice jěšte vstala, a říkala, že ji bolí břicho, ale pak spadla na zem a už nevstala. V nemocnici ji asi třikrát oživovali, ale pak zkolabovala a byl konec....... později jsme se dověděli, že i kdyby ji na místě operovali, nedokázali by jí pomoct.......přitom stačilo, aby šla o 3 sekundy dřív nebo později, aby nechodila do sboru, nebo aby byl ten vozík upevněný podle předpisů.....ten kdo to řídil, byl náš soused - je fakt, že jezdí dost rychle, ale jinak je to normální dobrý člověk.......člověk takovéhle věci nemůže pochopit, dokud to nezažije....každý den to je v televizi, ale takhle je to úplně něco jiného......
takže jsem opravdu rád, že si vyváznul relativně v pohodě.....takové věci si člověk dlouho, dlouho pamatuje....hlavně že to s tebou skončilo dobře.....
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Vitej z5 ZODe !
Je to fakt, dokud clovek nezazije neco podobneho,tak si ani nepripousti, ze by se mu mohlo neco takoveho tez prihodit... kdyz jsem sel pred par mesici pod kudlu s nepruchodnosti tenkeho streva (ileus), nebylo to opravdu nic k zavideni a ten tyden potom na JIPce cloveku vazne zmeni mysleni at chce, ci ne...
kazdopadne, doufam, ze jiz ZOD bude nyni v poho a nebude provadet zadne dalsi podobne skopiciny :D
Obrázek
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Nazdar Zodíku! jsem rád, že jsi dopadl takhle dobře. Já a můj brácha taky jezdíme na kolech. Brácha už kolo několikrát roztřískal, svojí hlavou rozdrtil o asfalt dvě přílby, několik naštípnutých kostí etc. Já jezdím o dost bezpečněji (aspoň si to namlouvám). Mě se docela často povede si s kolem lehnout. Třeba i v 30km rychlosti. Zatím jsem měl štěstí. Jen jednou jsem skluz zastavil břichem o ocelovou trubku (kromě brutálně odřenýho lokte bez následků) a podruhý jsem přistál žebrama na mobilu (MPx200). To mě bolelo víc jak měsíc.
Cyklosportu zdar!!! :wink:
Edit: jeden můj kolega spadnul z kola jen jednou. Vyrazil si dva přední zuby a zlomil si obě ruce v loktech. To bylo dva dny po tom, co si to kolo koupil a den po tom, co vyhodil manželku z domu. Kolo prodal a manželka se vrátila. :roll: (Už ji zase vyhodil, ale kolo už nechce.)
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Diky vsem za reakce :wink: Je to hrozny...takova chvilicka a zbytek zivota klidne v haji.
Honza me zase predbehnul v presunu diskuze at nedrazdim dejva :wink:
Link od foresta na moji fotku uz funguje takze kdo ma zajem muze se kouknout jak si hezky lezim na luzku :wink:
Tahle fotka uz je celkem normalni...ani tam neni videt ez to mam od oka k uchu nahoru komplet sedreny.
Vsem preju hezky den :wink:
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Sakra...ja si asi pujdu koupit helmu...sice jsem nemel nikdy na kole jediny pad...ale i kdyz verim tomu, ze vlastni blbosti nikdy nehavaruju, jsou tu i jini lide a jine okolnosti.
Zakov
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakov »

Ja to rikam porad.... Sportem ku trvale invalidite :!: 8) :D
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Tak a je to. Po čtyřech letech téměř denodenního jezdění na kole mám první vážnější úraz. Přejížděl jsem takovou úzkou lávku, když tu mi před kolo vběhlo malý dítě. Zabrzdil jsem a když jsem se chtěl postavit, tak mi pravá noha sklouzla přes okraj lávky. Ozvalo se takové nechutné prasknutí a do nohy mi vjela ostrá bolest. Matka toho dítěte, kvůli kterému jsem zastavil, sebrala dítě a odešla. Vůbec ji netrápilo, že se svíjím po zemi. Když jsem tam tak tiše chvíli trpěl, přišla ze zadu nějaká starší paní a ptala se mě, jestli mi nic není. Pomohla mi se zvednout. Pomalu jsem, opírajíce se o kolo, dobelhal k blízkým schodům, na které jsem se posadil. Poděkoval jsem paní a poslal ji pryč. Zavolal jsem manželce a ta mi vynadala, že si pořád musím něco vymýšlet, když ona chce jít ven.
Za chvíli přijela s kámoškou autem, naložily mě a odvezly na záchranku. Tam mi ošetřili škrábance a naložili mě do sanitky. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že ji řídí kámoš. Odvezl mě do nemocnice ve Stodu. Tam mi nohu zrentgenovali, doktor zkonstatoval, že to mám nejspíš namožený, ale protože to bolelo jako čert, tak mi nechal dát nohu do dlahy. V pondělí se mám jít nahlásit k nám na ošetřovnu.
Dnešní noc jsem se nevyspal. Pořád mě to bolí jak čert.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Heh, koukám tady je všechno, i cyklistickej dred :D. Taky sem zapálenej cyklista, ale i přes těch X tisíc km ročně najetejch žádnou odstrašující historku zatím naštěstí nemám. Zatím o tom jak si kde kdo rozbil hu.. ehm ústa jenom čtu. A stejně si myslím že člověk je tvor nepoučitelnej, dokud si to nevyzkouším na vlastní kůži zřejmě se v mým chování na silnici nic nezmění. Snažím se jezdit bezpečně, dodržuju dopravní předpisy, helmu mám taky. Bohužel zatím narážím spíš na blbost ostatních. Nedávno mě namíchla jedna partička v autě jedoucí. Docela prudkej kopeček, silnice úzká, slyšel sem za sebou auto, tak sem si sednul abych nezabíral tolik míst na silnici. V autě se chtěli pobavit, tak zajeli blíž a z místa spolujezdce mě kdosi plácnul po zadku. Jo sranda, ale řidič bohužel očividně nevěděl co dělá, zpětným zrcátkem mi zavadil o řidítka. Jeli ve stodvacítce, takže zrcátko uhnula a já to ustál, ale naštvanej sem byl víc než hodně. Říkám si co se těm lidem potom honí hlavou, jestli jim dochází že to nemuselo dobře skončit a jestli se z toho poučí. Ono na tom že nejhorší je srážka s blbcem něco bude.

Ty se nám Vláďo brzo uzdrav, ať můžeš běhat po okolí a propagovat tým se svým novým tričkem :wink:
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Nejhorší na tom je, že s tím gypsem budu muset do práce. Momentálně jsem tam nepostradatelný. Zní to sice dost namyšleně, ale ona je to naneštěstí pravda. :(
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Hlavně že jsi v relativně v pořádku :idea:
Já na kole vůbec nejezdím a osobně jej považuji nejan za dobrovolný mučící nástroj, ale i s provozem na našich silnicích, jako holý hazard se životem :?

Klidně si jezděte dál nikomu to neberu, ale beze mě, na mou ledvinu nikdo nečeká :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Já jsem dopadl vážně celkem dobře. Zato můj brácha vyletěl v 60km rychlosti ze zatáčky. Zjistil, že se nemůže pohnout. Další zjištění bylo, že se mu rozpadla přílba, která mu nejspíš zachránila život. Nakonec byl jen děsně dodřenej a měl silně naražený žebra a loket.
Jeden můj kámoš si koupil kolo a hned za dva dny z něj opilej sletěl. Neuměl to s brzdama. Přerazil si obě ruce v zápěstí a zlomil si dva přední zuby. S těma sádrama vypadal jak Robocop. :D
Pokud byste měli zájem a chtěli si přečíst podrobnější popis té havárie a její pokračování, zavítejte, prosím, na stránky: http://bugi.wz.cz . Třeba jen proto, abyste mi zvýšili návštěvnost. :lol:
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Pokračování na BugiNetu. Budu velice rád, když mi zvýšíte návštěvnost. :D
Zamčeno