myslel jsem, že se vám ty talíře nebudou líbit, protože to fakt není nic extra....já nejsem žádný grafik, ale pokud víte jak to vylepšit, návrhy sem...pokusím se s tím něco udělat...
Video BOINC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Animace ma od DTP grafiky jednu vyhodu - nedokonalosti nejsou v pohybu videt.4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:to jsem rád, že se vám to líbí...vím, že jsem to nedìlal zbyteènì a že mám pokraèovat![]()
myslel jsem, že se vám ty talíøe nebudou líbit, protože to fakt není nic extra....já nejsem žádný grafik, ale pokud víte jak to vylepšit, návrhy sem...pokusím se s tím nìco udìlat...
Talire jsou OK, tak nejak jsem si to predstavoval.
Ten zablesk a zmena zemegule z klasickeho pohledu na teplotni pohled CPDN je taky dobra - ja zkousel postupny prechod, ale mozna nakonec udelam taky skokovou zmenu....
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

jak to myslíš, postupný přechod? Prostě z normálu přímo na tu teplotní mapu? Já to mám tak, že jsou 3 textury 1)normální 2) hodně reflexivní a bílá 3) teplotní mapa. Pak to jede jednoduše (tak jak je to na liště s průběhem času):
1 1 2 3 3 2 1 1
pak tu mám jěště takovou ukázku, v jakém prostředí se asi bude odehrávat Predictor a další:

v té skumavce se něco bude třeba míchat (nějaké viry), ta zkumavka jěště bude ve stojánku; na monitoru bude buď grafický výstup Predictoru, nebo se to místo využije pro BURP - bude se tam pomalu něco vykreslovat...
1 1 2 3 3 2 1 1
pak tu mám jěště takovou ukázku, v jakém prostředí se asi bude odehrávat Predictor a další:

v té skumavce se něco bude třeba míchat (nějaké viry), ta zkumavka jěště bude ve stojánku; na monitoru bude buď grafický výstup Predictoru, nebo se to místo využije pro BURP - bude se tam pomalu něco vykreslovat...
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

nikdo me nenuti, ale rekni mi, k cemu mi je animace, jak se zkumavka prelejva do zkumavky... to uz je moc4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:Hele, jestli ti to vadí, tak se na ty grafické.....no ty víš co, tak se na ně nedívej...nikdo tě k tomu nenutíswamp píše:Graficke ********... lidi, proboha, proc? Jde o vypocty, ne o nejaky graficky paradicky, ktery akorat budou zabirat vykon...
A k cemu je kredit?swamp píše:nikdo me nenuti, ale rekni mi, k cemu mi je animace, jak se zkumavka prelejva do zkumavky... to uz je moc
Akademicke prostredi zpravidla postrada znalosti PR a reklamu projektu udelat moc neumi. Kdyby meli nejake hezke animace, mozna by se zapojilo vice lidi.
Tak jako kazdy projekt ma sve logo (aby byl dobre rozpoznatelny), muze mit i svou animaci/znelku.
Verim, ze jsi uz nekdy videl znelky zvukovych formatu (Dolby Digital, SDDS, DTS) nebo znelky filmovych studii (napr. Univerzalu, Paramount Pictures, 20th Century Fox). Staci videt nebo slyset kousek, a normalni clovek uz pozna.
Tak jako zahlednes 1/4 loga projektu, a uz vis o co jde...
Ja jsem trebas delal nejaky navrh na CPDN na termalni hrnecek - das do nej horkou vodu (caj, kavu) a objevi se barevny obrazek.
Proste zajimavy reklamni predmet...
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

proč by nefungoval? Možná si chtěl stáhnout starou verzi, tu už jsem smazal. Nová verze je v tomto příspěvkuConan. píše:Rad bych se na to podival, ale ten link uz nefunguje.