Vyšel nový Unified Installer (v 0.38) od Lunatics. Obsahuje optimalizované aplikace jak pro procesor, tak pro grafické karty nVidia a ATi.
Instalace je velmi jednoduchá i app_info.xml se vytvoří automaticky.
SETI optimalizovaný klient - desítky % nárustu výkonu II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Re: SETI optimalizovaný klient - desítky % nárustu výkonu II
Zkouseli jste nekdo porovnat vykon nvidia vs ati?
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Fermi card owners need to decrease the [count] entries in app_info.xml again, should they wish to multithread: Find all instances of [count]1[/count] in your app_info.xml and decrease to 0.5/0.3 to run 2/3 tasks at the same time.
To jsem nevěděl ! Mazec, počítat 3x jednotku po 15min max ( ty delší )
Nějak SETI nestačí dávat práci. Asi má přetížený servry.
To jsem nevěděl ! Mazec, počítat 3x jednotku po 15min max ( ty delší )
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
zkoušels to? já mám nastavení u E@H (nastavení v projektu) hodnotu 0.5 protože ta jejich aplikace při všech zapnutých CPU nedokáže vytížit grafickou kartu (max na 50 %), ale nefunguje mi to 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Musis si s tim pohrat. Nekdy to proste hapruje.
Pozastavit projekt, zrusit vsechny jednotky, zaktualizovat nastaveni a projekt a pote opet spustit projekt. Ale netvrdim, ze to je zcela spravny postup.
Jenze nekolikrat mi ani restart projektu nepomohl, musel jsem vse manualne zrusit.
Pozastavit projekt, zrusit vsechny jednotky, zaktualizovat nastaveni a projekt a pote opet spustit projekt. Ale netvrdim, ze to je zcela spravny postup.
Jenze nekolikrat mi ani restart projektu nepomohl, musel jsem vse manualne zrusit.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
hm, já projekt nerestartoval, mám staženo ještě asi 8 jednotek
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Jeste jedna vec me napadla - u nektereho klienta jsem vypnul pripojeni k siti "podle nastaveni" a nechal jsem tam "vzdy" a chytlo se to hned... Takze cert vi na cem vsem to zalezi.