Vývoj BOINCu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Vývoj BOINCu
Momentálnì se shánìjí další dobrovolníci pro vývoj BOINCu. Více viz zde.
Pro ty, kteri nejsou programatori, to muze byt zajimave jeste v jednom. Je to v podstate takovy to-do list a known issues dohromady.
Pro ty, kteri nejsou programatori, to muze byt zajimave jeste v jednom. Je to v podstate takovy to-do list a known issues dohromady.
Re: Vývoj BOINCu
Ja bych rekl ze spis pro ty co JSOU programatoriHonza píše:Momentálně se shánějí další dobrovolníci pro vývoj BOINCu. Více viz zde.
BOINC needs more volunteer programmers!
Verze 7 je venku
https://boinc.berkeley.edu/dev/forum_thread.php?id=7450
https://boinc.berkeley.edu/dev/forum_thread.php?id=7450
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Že to ale trvalo, přišlo mi že verze 6 je nekonečná.
dejv
dejv
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem nahodit na Win8 x64 aktuální verzi a při instalaci to krachne s hláškou: Failed to add user to the 'boinc_admins' group
Zatím jsem se v tom více nevrtal, nebyl čas. Nebojoval jste s tímto již někdo?
Zatím jsem se v tom více nevrtal, nebyl čas. Nebojoval jste s tímto již někdo?
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
Win8 je este ve vyvoji, necekal bych ze to pujde vsechno tak hladce. Nicmene hlaska napovida, ze byla vytvorena skupina boinc_admins, ale nepridal se do ni prave prihlaseny uzivatel. Takze by to mohlo jit pridanim usera do skupiny
Kód: Vybrat vše
NET GROUP boinc_admins reALTom /ADD-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Toto jsem zkoušel ihned co se chyba objevila, bohužel žádné pokusy s ruční editací skupin a účtů nepomáhaly.
Řešením je "Go to the advanced settings during the setup and select the 'use unprivileged account' check box."
Zatím to jede v pořádku.
Řešením je "Go to the advanced settings during the setup and select the 'use unprivileged account' check box."
Zatím to jede v pořádku.
A je vubec nejaky duvod, proc by mel nekdo provozovat BOINC pod jinym nez unprivileged uctem?
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možná některé špatně navržené aplikaci z projektů v ranných fázích mají potíže... Nevím... Nicméně v základu tato možnost není zaškrtlá.