omezování výkonu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
omezování výkonu
Při omezování výkonu např. na 70% mi výkon procesoru skáče mezi 40 a 100%. Nemá toto nějaký negativní vliv na procesor?
Re: omezování výkonu
Da se nějak omezit využívání GPU? Teda, aby to nejelo na 100% ale třeba na 50% ?
Podle mě ne, zatím jsem nikde neviděl, že by to šlo nastavit. Ale možná záleží na tom, proč to chceš omezit. Např. se dá nastavit, aby se výpočet zastavil, pokud běží určitá aplikace.
To nejde, ale da krome vyhrazenych aplikaci pohrat i s casovanim a behu GPU do urciteho vytizeni CPU, neni to ale takova trivka a hned hotovo...
Napr. na notasu mam zapnuto pocitani GPU az po 6 sekundach bez dotyku klaves a mysi, pri nekterych aplikacich GPU nebezi vubec, atd., atd....
Napr. na notasu mam zapnuto pocitani GPU az po 6 sekundach bez dotyku klaves a mysi, pri nekterych aplikacich GPU nebezi vubec, atd., atd....
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
nastavit to nejde, ale pokud nechceš,aby jela GPU naplno, tak zvol Einsteina. Jejich aplikace není moc dobře napsaná a potřebuje pro svůj provoz prakticky jedno vyhrazené jádro CPU. Pokud jej nevyhradíš (tj. nastavit užívat max. 75% CPU u 4 jádrové mašiny, 50%pro dvoujádrovou mašinu atd.), tak GPU jede jen na "půl plynu" konkrétně moje ATI Fire Pro 3D V4800 jede na 20-40%
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png