K čemu je cross-project ID ?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

K čemu je cross-project ID ?

Příspěvek od Necroman »

Nevite, k cemu je dobry cross-project ID? Napriklad na statistickych strankach zde jsem uveden v CNT pod dvema stejnymi nazvy, jednou jako ucet pro SETI a podruhe jako ucet pro Einstein, v obou statistikach je uvedeno jine CPID? Neslo by to nejak skoubit dohromady? Diky.
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Re: K čemu je cross-project ID ?

Příspěvek od dejvidek »

Necroman píše:Nevite, k cemu je dobry cross-project ID? Napriklad na statistickych strankach zde jsem uveden v CNT pod dvema stejnymi nazvy, jednou jako ucet pro SETI a podruhe jako ucet pro Einstein, v obou statistikach je uvedeno jine CPID? Neslo by to nejak skoubit dohromady? Diky.
Cross ID změnit nejde, je to obecně problém BOINCu, kdysi sem měl taky dvě Cross ID a pak se to nějak srovnalo. Je to dobrý jen pro statistiku napříč projekty. Opravte mně, jestli to je jinak.
dejv
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Opravovat neni co .. dejv ma pravdu.
Odpoved na otazku najdes na teto adrese

Doufam ez umis aspon trosku anglicky protoze tohel se mi prekladat nechce :lol:
Ja jsem ve stejne situaci...mam ucet se stejnym nazvem i emailem ale do jednoho se mi zapocitavaji vsechny projekty a ve druhem mi jede pouze Einstein. Resenim je proste pouze cekat...pry se to srovna samo pri kontrolach uctu.

CPID se chystam doplnit do naseho FAQ jen co se skocim najist protoze uz tady chcipam hlady
Naposledy upravil(a) zod dne čtv bře 03, 2005 8:35 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

zod píše:Opravovat neni co .. dejv ma pravdu.
Opravdu je nutné sem kopírovat kopu anglickýho textu? Nebylo by lepší to v jedné větě popsat česky či to doplnit o odkaz? fakt někdy žasnu.
dejv
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

njn tak ja to napravim...chtel sem aby to bylo zde a hned si to vsichni mohli precist
Obrázek
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Diky, taky jsem si prave neco o tom cetl. Problem jsem nasel hnedka v tom, ze v seti jsem mel adresu na email.cz a na Einsteinovi gmail.com :-D . Uz jsem to spravil, tak snad to bude OK. Dobry odkaz, kde to take resi je treba zde .
To Zod: AJ pro me neni problem, kdyz uz prekladam ty stranky BOINCu :-D , jinak preklad jak stranek seti, tak BOINCu je ke stazeni zde, pokud by chtel nekdo prispet ke zkvalitneni prekladu, budu jen rad.
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od PavolR »

Necroman píše:Diky, taky jsem si prave neco o tom cetl. Problem jsem nasel hnedka v tom, ze v seti jsem mel adresu na email.cz a na Einsteinovi gmail.com :-D . Uz jsem to spravil, tak snad to bude OK. Dobry odkaz, kde to take resi je treba zde .
To Zod: AJ pro me neni problem, kdyz uz prekladam ty stranky BOINCu :-D , jinak preklad jak stranek seti, tak BOINCu je ke stazeni zde, pokud by chtel nekdo prispet ke zkvalitneni prekladu, budu jen rad.
Ano jsou to odkazy, ktere rikaji vse a proto pro doplneni jeste jeden odkaz. I kdyz jak jsem se dival jiz je to ve FAQ. :lol: :wink: :lol:
Obrázek
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Re: K čemu je cross-project ID ?

Příspěvek od forest »

dejvidek píše:
Necroman píše:Nevite, k cemu je dobry cross-project ID? Napriklad na statistickych strankach zde jsem uveden v CNT pod dvema stejnymi nazvy, jednou jako ucet pro SETI a podruhe jako ucet pro Einstein, v obou statistikach je uvedeno jine CPID? Neslo by to nejak skoubit dohromady? Diky.
Cross ID změnit nejde, je to obecně problém BOINCu, kdysi sem měl taky dvě Cross ID a pak se to nějak srovnalo. Je to dobrý jen pro statistiku napříč projekty. Opravte mně, jestli to je jinak.
dejv
Mám tu stejnou zkušenost, srovnalo se to asi po 2 měsících a spojily se účty. Ale furt mně to tam píše 2 Nicky, ikdyž to je detail :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
niding
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niding »

Pokud staci mit shodne emaily a ono se to casem srovna tak to by bylo super.
Kdyz sem se registroval na Einsteina a CPDN tak me to na stejny email nechtelo pres naky spamfiltry nebo co poslat klic.
Tak jsem na nich pod jinym emailem, takze mam 2 cross-ID
Bohuzel zatim nemuzu u SETI ten starej email zmenit, kdyz nebezi servery. :?
--nid!ng
Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Have you tried to turn it off and on again?
Honza

Příspěvek od Honza »

Ono mi to neprijde tak slozite.
Zajimavy pro tuto diskusi je 4 bod a tech 5.
"If the scheduling server receives a CPID different from the one in its database, it updates the database with the new CPID."
V podstate jak jsem psal - kdyz se pripojite (byt postupne) do vsech projektu, tak se to postupne srovna...
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Zajimalo by me, v jakem casovem horizontu se to srovna (ackoliv to vlastne vubec nepotrebuju), uz je to skoro mesic a ve vsech 3 projektech (seti, einstein, cpdn) mam jine cross project id.
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Howard píše:Zajimalo by me, v jakem casovem horizontu se to srovna (ackoliv to vlastne vubec nepotrebuju), uz je to skoro mesic a ve vsech 3 projektech (seti, einstein, cpdn) mam jine cross project id.
To je neco spatne, musis mit ve vsech projektech uvedeny stejny email a taky musi byt projekty attachnuty soucasne na jednom PC alespon na dobu nez se uspesne spoji se schedulerem.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Stanley to řekl dobře, základ je stejný mail, potom taky Nick a důležité je mít na jednom počítači v jednom BOINCu všechny projekty, u kterých chceš mít stejný CPID. Já si srovnal maily a do týdne jsem měl CPID stejné...
Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

V seti jsem mel Name HOWARD a v einsteinu Name Howard, tak jsem to srovnal. Az bude fungovat cpdn, tak to srovnam i tam.
Takze staci mit stejny email a name, nebo jeste adresu?

EDIT1: Tak jsem to srovnal ve vsech trech projektech, co pocitam, radeji vcetne Postal code (url mam prazdny). Uvidime, zda se to srovna, jeste updatuju vsechny projekty v boincu.

EDIT2: Tak pote v seti a einsteinu mam stejne cross id. Ale v cpdn jeste ne.
Zamčeno