Vhodny termin se naskyta 25.-28.9.2010 - v Cesku mame stani svatek 28.9. = utery.
Jaro 2010 na Stodolní
Moderátor: zdespi
Re: Jaro 2010 na Stodolní
>zdespi
Toz ja se taky pripojim se 2 detmi. Sice je to dal nez na oblibene Rohace, ale dekuji za jakoukoli krasnou prirodu.
Vhodny termin se naskyta 25.-28.9.2010 - v Cesku mame stani svatek 28.9. = utery.
Takze ve zkratce k ubytovani ve vsi Nova Lesna, co muzu zaridit:
2 apartmany, = 4 pokoje = cca do 16 lidi na postelich
koupelna a zachod na kazdy apartman
necekat nejak uzasny komfort, majitel to loni zcasti vyklidil, pac se baraku chce zbavit - cca podobne jak to mel Rampa, v necem lepsi, v necem horsi
neni to hospoda, takze na jidlo nekam jinam (hospoda jsou pobliz, obchod taky), ale snad by byl ochotnej nam neco uvarit, jeste potvrdim
cena cca 8 Euro/osobu a noc, bez jidla, ale zalezi to od poctu lidi
terminy:
cervenec a rijen ne, to ma praci s ucetnictvim, apod.
kazdy mesic od 1. do 10. nelze - vyplaty (anebo lze, ale lepsi jindy)
kazdy mesic od 18. do 25. nelze - DPH (anebo lze, ale lepsi jindy)
Dat vedet minimalne mesic dopredu, aby se to mohlo zaranzovat
No, tak teda nevim jak to vidite vy, ale me to vychazi nejlip na vikend toho 25.-26.9., pricemz v utery 28. je svatek...
Cerven se mi moc nechce, pac to mam nabity, deti koncej ve skole, v praci mrdnik kvuli dovolenym apod.
2 apartmany, = 4 pokoje = cca do 16 lidi na postelich
koupelna a zachod na kazdy apartman
necekat nejak uzasny komfort, majitel to loni zcasti vyklidil, pac se baraku chce zbavit - cca podobne jak to mel Rampa, v necem lepsi, v necem horsi
neni to hospoda, takze na jidlo nekam jinam (hospoda jsou pobliz, obchod taky), ale snad by byl ochotnej nam neco uvarit, jeste potvrdim
cena cca 8 Euro/osobu a noc, bez jidla, ale zalezi to od poctu lidi
terminy:
cervenec a rijen ne, to ma praci s ucetnictvim, apod.
kazdy mesic od 1. do 10. nelze - vyplaty (anebo lze, ale lepsi jindy)
kazdy mesic od 18. do 25. nelze - DPH (anebo lze, ale lepsi jindy)
Dat vedet minimalne mesic dopredu, aby se to mohlo zaranzovat
No, tak teda nevim jak to vidite vy, ale me to vychazi nejlip na vikend toho 25.-26.9., pricemz v utery 28. je svatek...
Cerven se mi moc nechce, pac to mam nabity, deti koncej ve skole, v praci mrdnik kvuli dovolenym apod.
Naposledy upravil(a) shafa dne pon dub 12, 2010 5:49 pm, celkem upraveno 1 x.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Klidně září, no problemo.
dejv
dejv
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Podzim 2010
Já ty názory neustále s novými informacemi měním jako kdybych seděl na houpačce; tohle datum by bylo pro mě už hodně na hranici..
Věci se začínají trochu vyjasňovat a zdá se čím dál tím pravděpodobnější, že všechno klapne, 1. října se seberu a odletím na dva semestry na studijní pobyt do Japonska. To by ale znamenalo, že ten týden před odletem bude dost rušný aby se všechno kompletně dalo do pořádku, takže pochybuju, že bych se ukázal.
Pořád je tu ale ještě šance, že z nějakého důvodu zamítnou přihlášku na japonské straně (i když docela malá, je to výměna v rámci bilaterální smlouvy o spolupráci univerzit), takže stále není nic jisté. :)
Věci se začínají trochu vyjasňovat a zdá se čím dál tím pravděpodobnější, že všechno klapne, 1. října se seberu a odletím na dva semestry na studijní pobyt do Japonska. To by ale znamenalo, že ten týden před odletem bude dost rušný aby se všechno kompletně dalo do pořádku, takže pochybuju, že bych se ukázal.
Pořád je tu ale ještě šance, že z nějakého důvodu zamítnou přihlášku na japonské straně (i když docela malá, je to výměna v rámci bilaterální smlouvy o spolupráci univerzit), takže stále není nic jisté. :)
Hele, dohoda na terminu je kolektivni zalezitost, takze klidne udelej anketu, nemam s tim zadny problem 
Jen jsem dal do placu muj navrh.
BTW, az dokoncis skolu, nastoupis do zamestnani a poridis si deti, to teprv bude poradna houpacka
Jen jsem dal do placu muj navrh.
BTW, az dokoncis skolu, nastoupis do zamestnani a poridis si deti, to teprv bude poradna houpacka
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Počátkem zaří bych chtěl na dovču (asi k moři), tak v druhé polovině věnovat prodloužený víkend společnému setkání by mělo jít.
Místo Jaro 2010 by z toho bylo babí léto 2010...
Místo Jaro 2010 by z toho bylo babí léto 2010...
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
September by mohol byt fajn, aj ked to je uz trochu posunuta jar.. 
Moje jedine obmedzenie by mohlo byt to, ze v auguste mame termin porodu - cakame totiz druheho chlapca.
Ale s jednym vikendom niekedy v septembri by to pravdepodobne malo byt kompatibilne, siel by som s mojim Timurom, a zena s babatkom zostane doma...
Moje jedine obmedzenie by mohlo byt to, ze v auguste mame termin porodu - cakame totiz druheho chlapca.
Ale s jednym vikendom niekedy v septembri by to pravdepodobne malo byt kompatibilne, siel by som s mojim Timurom, a zena s babatkom zostane doma...
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Zdar a silu vespolek. Ozivuju tema srazu BOINC CZ+SK v Tatrach.
Nez to zacnu zajistovat a objednavat, potrebuju vedet kolik lidi se nas tam sejde a nejaky termin.
Muj navrh je kolem 24.9. prijezd a kolem 28.9 odjezd.
Abychom si ty Tatry trochu uzili, tak na to 2 dny moc nestaci, navic cesta bude nekomu trvat cely den.
Vidim to tak, ze kdo bude chtit odjet drive/pozdeji, at tak ucini, no problem. Jen s tim ubytovanim to neni az zas tak free jako u Rampy, bude se to muset lehce naplanovat. Slibil jsem za dam do tydne vedet kdy a kolik lidi, at se to podle toho zaridi. Takze piste pls navrhy a pak z nich muzem rychle zbastlit nejakou anketu.
Nez to zacnu zajistovat a objednavat, potrebuju vedet kolik lidi se nas tam sejde a nejaky termin.
Muj navrh je kolem 24.9. prijezd a kolem 28.9 odjezd.
Abychom si ty Tatry trochu uzili, tak na to 2 dny moc nestaci, navic cesta bude nekomu trvat cely den.
Vidim to tak, ze kdo bude chtit odjet drive/pozdeji, at tak ucini, no problem. Jen s tim ubytovanim to neni az zas tak free jako u Rampy, bude se to muset lehce naplanovat. Slibil jsem za dam do tydne vedet kdy a kolik lidi, at se to podle toho zaridi. Takze piste pls navrhy a pak z nich muzem rychle zbastlit nejakou anketu.
Teoreticky bych mohl (dva prodlouzene vikendy predtim mam uz plne)
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Uvidím snad tento týden jak to bude, kolega se rozhodl, že skončí a to právě někdy koncem září.... dám vědět.
dejv
dejv
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Takze nakoniec po zvazeni situacie mi je luto, ale nebudem moct prist. Predsa len, teraz to mame dost perne, najma pretoze sme na newborna aj starsieho destroyera sami, rodina nam nemoze (svokrovci) alebo nechce (moja vlastna) pomoct.. :-/
Takze maly najskor musi par mesiacov podrast, potom budem viac free...
Takze maly najskor musi par mesiacov podrast, potom budem viac free...
Podpis
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
27.09 a 29.09 jsem v Brně na jednání, takže mohu vyrazit třeba toho 23 nebo 24 a být tam do neděle
Jednání přeložit nelze.
dejv
dejv
Tak to udelejme jinak. Napiste sem, pls, kdo mate zajem o sraz v Tatrach, at vim, jestli s tim zacit neco delat, anebo ne.
Termin nekdy mezi 24.-28. 9.
Termin nekdy mezi 24.-28. 9.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Jáá.
dejv
dejv
Hmm, tak to semnou bohužel vypadá, že 24. a 28. nebudu moct, tak nevim jestli 25-27.