Jedete tam nekdo?
Jakou hudbu poslouchate ???
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Re: Jakou hudbu poslouchate ???
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Brrr, to není moje krevní skupina 
dejv
dejv
Souhlas...
Metallica, Megadeth a Anthrax nemaji na metalovem festivalu co delat xD
Metallica, Megadeth a Anthrax nemaji na metalovem festivalu co delat xD
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Z boinc.sk tam ide Hefto99... 
Ja na koncerty velmi nie som, bol som len jedinykrat v zivote na Depeche Mode. Jedina kapela, na ktorej koncert by som este siel, je momentalne Amon Amarth - ich melodicky death metal a pekne vikingske texty (ktorym sa da dokonca z toho spevakovho growlingu aj rozumiet) ma uz rok drzia a pocuvam ich pravidelne parkrat do tyzdna cestou v aute do/z roboty... A navyse sa to paci aj mojmu synovi, kotry si casto pyta pustit "bradateho vikinga co bojuje s drakom"..
Ale museli by byt v Bratislave.. teraz v maji zahrali aj v Plzni http://www.cz.metalfest.eu/index2.php, ale malo a pre mna trochu daleko...
Anyway, Shafo, zelam pekny zazitok !!
Ja na koncerty velmi nie som, bol som len jedinykrat v zivote na Depeche Mode. Jedina kapela, na ktorej koncert by som este siel, je momentalne Amon Amarth - ich melodicky death metal a pekne vikingske texty (ktorym sa da dokonca z toho spevakovho growlingu aj rozumiet) ma uz rok drzia a pocuvam ich pravidelne parkrat do tyzdna cestou v aute do/z roboty... A navyse sa to paci aj mojmu synovi, kotry si casto pyta pustit "bradateho vikinga co bojuje s drakom"..
Ale museli by byt v Bratislave.. teraz v maji zahrali aj v Plzni http://www.cz.metalfest.eu/index2.php, ale malo a pre mna trochu daleko...
Anyway, Shafo, zelam pekny zazitok !!
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
No...
ma tam byt minimalne 30tisic lidi. Tak to bude maso.
Kdyz jsem byl na Napalm Death, tak nas tam byly cca dve stovky maximalne
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
30 tisic metalistov pokope - no to by Cechy tento vikend urcite tromfli aj ZSSR v produkcii zeleza a ocele..shafa píše:No...
Podpis
Tak celkem tam bylo pry cca 40tis lidi, dost maso.
Hefto tam byl taky, po urcitych komplikacich jsme se nakonec nastesti potkali
Hudebne pozitivni to bylo v tom, ze pohromade tyhle kapely uz asi nikdy neuvidime a zaverecny koncert Metallicy byla pekna 2 hodinova show, az jsem se bal, ze to Lars neprezije
Jinak tam byla spousta veci ke zlepseni, zejmena zachody byly uz kolem 5. odpoledne naprosto tragicke, navic moznost umyt si ruce nulova. Co do kvality zvuku - takovy prumer, spatne to nebylo, ale standardne problemy rozeznat kytary od sebe a vokal nevyazny - situace jako v klubech, kdy se zvuci jen bici a vokal... Pripada mi, ze to poradne odladili az pro Metallicu. Dalsi neprijemna vec byla cesta tam a zpatky, nekolikakilometrove fronty aut.
Ale ukol je splnen, prezili jsme
Hefto tam byl taky, po urcitych komplikacich jsme se nakonec nastesti potkali
Hudebne pozitivni to bylo v tom, ze pohromade tyhle kapely uz asi nikdy neuvidime a zaverecny koncert Metallicy byla pekna 2 hodinova show, az jsem se bal, ze to Lars neprezije
Jinak tam byla spousta veci ke zlepseni, zejmena zachody byly uz kolem 5. odpoledne naprosto tragicke, navic moznost umyt si ruce nulova. Co do kvality zvuku - takovy prumer, spatne to nebylo, ale standardne problemy rozeznat kytary od sebe a vokal nevyazny - situace jako v klubech, kdy se zvuci jen bici a vokal... Pripada mi, ze to poradne odladili az pro Metallicu. Dalsi neprijemna vec byla cesta tam a zpatky, nekolikakilometrove fronty aut.
Ale ukol je splnen, prezili jsme
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je super, hefto mi uz pisal, ze sa s tebou stretol a ze bolo fajn.
Pozitivne urcite je, ze si nechytil na tych zachodoch ziadnu pliagu..
to ja som bol na festivale len raz, a kedze to bolo obdobie ked som hraval na bongo a tomu zodpovedala aj skupina ludi v mojom okoli, tak som si odniesol nejaku fajn bakteriu crevnu vtedy..

Tusim aj ta tvoja dlhorocna avatarova lebka sa nejak viac vyskiera..
Pozitivne urcite je, ze si nechytil na tych zachodoch ziadnu pliagu..
to ja som bol na festivale len raz, a kedze to bolo obdobie ked som hraval na bongo a tomu zodpovedala aj skupina ludi v mojom okoli, tak som si odniesol nejaku fajn bakteriu crevnu vtedy..
Tusim aj ta tvoja dlhorocna avatarova lebka sa nejak viac vyskiera..
Podpis
No, zachody rozebirat nehodlam, snad jen to ze pouzit nesly protoze byly proste plne, clovek (vetsina lidi) nasla jiny zpusob... No nic.
BTW, prolejzal jsem si na youtube koncerty Megadeth, pac me ten jejich pop po letech zacal bavit a narazil jsem na tohle , anebo z jine kamery a s lepsim zvukem tady.
Takova atmosfera v nasich zemepisnych sirkach hned tak nebyva
HH, taky jsem si rikal, ze avatar uz je postarsi, zaujal me treba tenhle
BTW, prolejzal jsem si na youtube koncerty Megadeth, pac me ten jejich pop po letech zacal bavit a narazil jsem na tohle , anebo z jine kamery a s lepsim zvukem tady.
Takova atmosfera v nasich zemepisnych sirkach hned tak nebyva
HH, taky jsem si rikal, ze avatar uz je postarsi, zaujal me treba tenhle
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No, Megadeth mi ani taknevadi ze je to dost popove, ale skor ze ich pesnicky mipripadaju strasne hluche, najma symphony of destruction je uplne brutal hlucha pesnicka, vzdy ked ju pocujem mam pocit akoby som mal vypadnuty jeden reproduktor na stereu a pocul len polku zvukov co by tam mali byt.. 
Ale ten navrh na avatar je pekny, hehe, poeticka foto, hlavne ta ostrohranna gitara. Ale bolo mi by smutno za tvojou anarcholebkou, ta je myslim lepsia, uz to mam vzite za tie roky - shafa = lebka.
Asi snad tak ako vy Duro = galaxia.
Ale ten navrh na avatar je pekny, hehe, poeticka foto, hlavne ta ostrohranna gitara. Ale bolo mi by smutno za tvojou anarcholebkou, ta je myslim lepsia, uz to mam vzite za tie roky - shafa = lebka.
Asi snad tak ako vy Duro = galaxia.
Podpis
Byti bubenikem je diagnoza.
To telo jednoduse nemuze zit moc dlouho...
Nile sice moc nemusim, ale jejich bici jsou neco zazracne. Hlavne ty komentare pod videem se mi libi xD.
To telo jednoduse nemuze zit moc dlouho...
Nile sice moc nemusim, ale jejich bici jsou neco zazracne. Hlavne ty komentare pod videem se mi libi xD.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Boze, chvilami som mal pri pohlade na jeho vibrujuce ruky pocit, ze pozeram na kolibrika s mavajucimi kridlami.
Nechce ani odhadovat, kolko BPM to bolo..
Naozaj to v jeho podani vyzera effortless, a pritom je to na zosypanie pre 99% ludi..
Anyway, preferujem trocha pomalsie skladby, pripocuvani tychto high BPM veci mam jednoducho po minute pocit ako by som sa predavkoval amfetaminom...
A to som pritom velky fanusik d'n'b s ich bpm okolo 200...
Nechce ani odhadovat, kolko BPM to bolo..
Naozaj to v jeho podani vyzera effortless, a pritom je to na zosypanie pre 99% ludi..
Anyway, preferujem trocha pomalsie skladby, pripocuvani tychto high BPM veci mam jednoducho po minute pocit ako by som sa predavkoval amfetaminom...
A to som pritom velky fanusik d'n'b s ich bpm okolo 200...
Podpis
Jo, nekde na youtube je video jak zrychluje z 200bpm na cca 280.
Jinak ta hudba je podle me neposlouchatelna
Zlaty melodicky Napalm Death...
Jinak ta hudba je podle me neposlouchatelna
Zlaty melodicky Napalm Death...
Já poslouchám hlavně Rhapsody. A letos budou na MOR! http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?view=16 Sláva!!! Tak co, míříte tam někdo? Já už se fakt těšim. Jen ty jo, chce se mnou jen mladá a jaksi odmítá spát ve stanu
No, takže to znamená sehnat ubytování někde u Vizovic... no to sem teda zvědavej... Jako koukal jsem už třeba sem http://www.casamundo.cz/cesko/zlinsky_kraj/ nebo tady http://www.hotel-ubytovani.com/hotely-p ... y-kraj.htm, ale jako moc vodvázanej z toho nejsem. Vono už ty vstupenky něco stojej, a přítelka si ještě takhle vymejšlí...
No jo, ale tak zase můžu bejt rád, že nemusim jet sám, že jo...