Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Re: Milniky & gratulace
Malviny, gratulujem k prvemu milionu 
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Já se možná taky ještě dokopu k milionu, když sem vyměnil obstarožní dvoujádro 
dejv
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Phenoma X4. Zatím spokojenost, jen ty 4GB RAM jsou málo 
dejv

dejv

- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hezká mašinka, tiše závidímdejvidek píše:Phenoma X4.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Není co závidět, procesor není středem vesmíru, podařilo se mi velmi dobře prodat staré železo, tak sem pár tisíc do nového dal. Dostal sem ještě ke všemu dobropis na 2 roky starou desku co umřela, takže se to tak nějak dalo dohromady, že sem upgradoval.
dejv
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Mluvil sem o milionu.... a hle je tady! 
dejv

dejv

- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak hurá ke druhémudejvidek píše:Mluvil sem o milionu.... a hle je tady!
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
A je tu druhý milion
dejv
dejv
S těmi GPU výpočty to přestává být zábava
Ale gratuluju.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

No tak ale tohle je naprosto nehorazne... tak dlouho po kouscich stradat na jeden milion a nekolik dni po jeho dosazeni ohlasit druhy.. byt tebou, ani bych z toho snad nemohl mit radost, kdyby to pribyvalo tak rychle, ze bych jednotlive miliony nestihal poradne slavit :))
Tak jako tak gratuluju a cekam, ze dal budes hlasit uz jenom desitky milionu, kdyz to jde tak samo :P
Ja si tedy jeste pockam hodne dlouho, jsem takova vypocetni ostuda - vic jak rok a pul mam eee 901 od Asuse a teprve minuly mesic jsem konecne pohnul tim svym linym zadkem a nainstaloval mu taky neco aby se nenudil ve volnem case. Desktop jsem od te doby uz nepouzival a mozna ani tam uz boinc nejakou dobu nebezel (mnozstvi kreditu tomu nasvedcuje), protoze jsem ho po instalaci systemu jednou nastavil a nechal byt..
Tak jako tak gratuluju a cekam, ze dal budes hlasit uz jenom desitky milionu, kdyz to jde tak samo :P
Ja si tedy jeste pockam hodne dlouho, jsem takova vypocetni ostuda - vic jak rok a pul mam eee 901 od Asuse a teprve minuly mesic jsem konecne pohnul tim svym linym zadkem a nainstaloval mu taky neco aby se nenudil ve volnem case. Desktop jsem od te doby uz nepouzival a mozna ani tam uz boinc nejakou dobu nebezel (mnozstvi kreditu tomu nasvedcuje), protoze jsem ho po instalaci systemu jednou nastavil a nechal byt..
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Gratulujem Dejve, to je ale vichor, zivo ta vidim ako miznes v dialavach statistik ako ked USS Enterprise spusti hyperpohon.. 
Martine, nic si z toho nerob, kedze vypoctovy vykon kariet zodpoveda pridelenym kreditom, je to OK lebo naozaj sa odvedie obrovska praca.
A na projetoch kde GPU nie je kredity inflaciu nepocituju...
Btw, ani ja po tolkych rokoch este milion nemam..
Martine, nic si z toho nerob, kedze vypoctovy vykon kariet zodpoveda pridelenym kreditom, je to OK lebo naozaj sa odvedie obrovska praca.
A na projetoch kde GPU nie je kredity inflaciu nepocituju...
Btw, ani ja po tolkych rokoch este milion nemam..
Podpis
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Nechte mi tu radost, že sem taky milionář
Nejvíce to musí ovšem vytočit ajťáky, co léta obíhají desítky mašin v práci, mlátí je přes vzdálenou správu a pak si nějakej típek koupí do práce 3 x 5870HD a má to na háku
Ten výpočetní potenciál grafik je neuvěřitelný, to moje čtyřjádro je proti tomu šílenej krám zralej do muzea
Když si vezmete, že aktuální RAC všech projektů je cca 330 miliónů, tak stačí 500 lidí s grafikou 5850 a mají RAC +/- 35 miliónů..... největší týmy mají do 15 miliónů....
dejv
Když si vezmete, že aktuální RAC všech projektů je cca 330 miliónů, tak stačí 500 lidí s grafikou 5850 a mají RAC +/- 35 miliónů..... největší týmy mají do 15 miliónů....
dejv
tak to je sila...
ja a moje Bartony, P3 a P4 na tom makame xyz let a tvoje osklive fuj fuj moderni potvory par sekund
ja a moje Bartony, P3 a P4 na tom makame xyz let a tvoje osklive fuj fuj moderni potvory par sekund
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Mám pocit, že USS Enterpise měla tak maximálně atomový pohon (CVAN-65)Duro Kotulic Bunta píše:Gratulujem Dejve, to je ale vichor, zivo ta vidim ako miznes v dialavach statistik ako ked USS Enterprise spusti hyperpohon..
Hyperpohon měla až NX01 a pak NCC-1701 (A-E). Ty už ovšem nejsou USS ale FSS (Federation Starfleet Ship)
Ačkoliv nechápu, proč se všude píše jako USS. Možná mně někdo osvětlí
Leda by to bylo od United Federation of Planets, čili USS by nebyla loďka velkého bratra ale United StarShip
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.