Musím se pochlubit a i po dlouhé době zase ukázat na fóru

Dnes odpoledne jsem konečně zprovoznil nový počítač, který jsem skládal asi den a půl. Legrace za to stála i když většinu času jsem byl hodně propocený a měl jsem strach o komponenty, na to že mám obě ruce levé se mi to přeci jen podařilo, včera večer se mi pořád nedařilo nabootovat z IDE disku/vypalovačky. Ale dnes jak jsem se na to pořádně vyspal, tak jsem problém vyřešil.
CPU: Intel Core i7 920 2,66MHz
Deska: Asus Rampage 2 Extreme
Paměti: 3x2GB 1866MHz OCZ CL 9-9-9-28 (zatím pracují na 1066MHz při CL7, OC na 1600MHz ještě bohužel ne a čekám na Windows 7 abych využil celou pamět do mrtě)
Grafika: Ati Radeon X1600PRO 512MB (ze staré sestavy, čekám až sleze cena GT295tky)
Zdroj: CHIEFTEC CFT-1200G-DF, 1200W (zatím hodně předimenzovaný, ale když bude potřeba kvůli grafice, tak se už nemusím v casu nikdy hrabat

)
Case: Thermaltake Soprano FX krásná černá a drahá krabice
Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P (Při zátěži všech 4 jader drží teplotu CPU na 50 stupních)
Jedou na tom XPčka s přeinstalovanými ovladači ze staré sestavy, zatím mi nevadí, že umí pracovat jen se 3GB paměti a nevím jak triplechannel takhle s němi využiji. Nechal jsem to počítat Milkyway a odjel jsem domů, tak uvidíme co se stane do neděle a jak to bude stabilní. Zatím zvědavě každé dvě hodiny sleduji report, jak mi to odesílá výsledky a já vidím, že ještě stále číslo pět žije. Pokud to vše projde, tak už tam zamontuju novou SATA vypalovačku a další disk, zavřu case a hodím ho pod stůl a budu se už jen vesele dívat na přírůstky kreditů. Mám v plánu pak ozkoušet i OC, když k tomu mám speciálně zvolenou tu desku, můj sen je to na 3,0GHz dostat. Sestava je velmi tichá, protože všechny ventilátory by měly dělat max hluk do 17dB, jediné co mi piluje jsou disky a i ty přijdou vyměnit a snad mi to pojede 24/7. Držte mi palce a třeba předběhneme CNT

DDD Doufám, že se moje 4-jádro umístí na horních příčkách, už teď, když na to pomyslím, mi z toho ukápla slzička štěstí na zem

)