PS: cim si foreste vysvetlujes, ze z 50 lidi obeznamenych se situaci 49 odeslo ?
BOINC Con - jaro 2009 - 24.-26.4.
Moderátor: zdespi
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: BOINC Con - jaro 2009 - 24.-26.4.
foreste, uz jsem ti psal nekolikrat, ze si mas zajit na eeg. Tvoje troufalost a prekrucovani faktu je znamkou nejake perverzni dusevni choroby 
PS: cim si foreste vysvetlujes, ze z 50 lidi obeznamenych se situaci 49 odeslo ?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Smazáno. Netýká se srazu na Sulově.
dejvidek
dejvidek
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Maachale, boinc con je v prvom rade (ako aj z nazvu vyplyva) BOINC con, nie teamovy con - takze vitany je urcite ktokolvek so zaujmom o boinc.
A ak bude pekne pocasie a prides aj s rodinkou tak sa deti budu moct mrknut na hviezdy trochu cez astroteleskop.. 
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Achjo, to se tady jeste porad neuklidnilo? Mno..asi to tady nema smysl resit..
Nicmene..k puvodnimu zameru... nejak mne z niceho nic napadlo, ze bych se mozna taky prijel podivat. Pred tou dobou, kdy jsem se tady regulerne vyskytoval, jsem byl precejenom mladsi a nejake seslosti mne prilis nelakaly - ted uz se obcas nekam vydam (i kdyz jsou to seslosti s uplne jinym zamerenim - sci-fi, anime, japonsko, DDR a podobne tanecni hry, ...), takze bych se na vas mohl konecne prijit podivat hezky zblizka, od Steboric/Opavy to neni zase tak daleko a alespon se jeste trochu odreaguju od uceni se k maturite
Duro: jaky soudek bys privezl? Mam doma dobsona 130/900 (i kdyz, priznam se, uz nejakou tu dobu nepouzity.. ), ale s kvalitou obrazu to asi nebude proti tvemu zadna slava, zrcatko jsem kolimoval pomoci derave krabicky od filmu
Nicmene..k puvodnimu zameru... nejak mne z niceho nic napadlo, ze bych se mozna taky prijel podivat. Pred tou dobou, kdy jsem se tady regulerne vyskytoval, jsem byl precejenom mladsi a nejake seslosti mne prilis nelakaly - ted uz se obcas nekam vydam (i kdyz jsou to seslosti s uplne jinym zamerenim - sci-fi, anime, japonsko, DDR a podobne tanecni hry, ...), takze bych se na vas mohl konecne prijit podivat hezky zblizka, od Steboric/Opavy to neni zase tak daleko a alespon se jeste trochu odreaguju od uceni se k maturite
Duro: jaky soudek bys privezl? Mam doma dobsona 130/900 (i kdyz, priznam se, uz nejakou tu dobu nepouzity.. ), ale s kvalitou obrazu to asi nebude proti tvemu zadna slava, zrcatko jsem kolimoval pomoci derave krabicky od filmu
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
24D 61 72 74 69 6E=Martin: Koukej dorazit, páč jinak si pro tebe dojedeme a všechen kredit zabavíme!
dejv
dejv
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Priveziem dobsona 250/1200 s binokularnou hlavicou (takze stereopohlad4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:...jaky soudek bys privezl? Mam doma dobsona 130/900 (i kdyz, priznam se, uz nejakou tu dobu nepouzity.. ), ale s kvalitou obrazu to asi nebude proti tvemu zadna slava, zrcatko jsem kolimoval pomoci derave krabicky od filmu
Podpis
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Duro: tak to by byla paráda, do tak velkého jsem se ještě neměl možnost podívat (a už vůbec ne oběma očima). O další důvod k výletu víc; snad vyjde nějak hezky počasí... 
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
urcite ta radi uvidime..4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:Duro: tak to by byla paráda, do tak velkého jsem se ještě neměl možnost podívat (a už vůbec ne oběma očima). O další důvod k výletu víc; snad vyjde nějak hezky počasí...
pocasie hadam v noci vyjde - ak nie, pozrieme sa aspon do doliny cez den (ak nebude aj hmla)..
Podpis
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No myslim, ze by sa to kludne mohlo pouzit ako vyukovy material hovorovej cestiny pre zahranicnych studentov v Cechach...
Podpis
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
tak uz vieme ci sa stretneme a kde? Nejake konkretne info by bodlo ...
tak uz vieme ci sa stretneme a kde? Nejake konkretne info by bodlo ...
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Veru tak, kalendar rezervovany, len parametre stretnutia chybaju 
Podpis
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Hájenka je od Sulova 10km, nějak bych to hrozivě neřešil.
EDIT: Tak sem mluvil s Rampou, s největší pravděpodobností to bude nahoře na Sulově.
EDIT1: Ptal se, jestli bude zájem o prase, aby ho dopředu objednal.
dejv
EDIT: Tak sem mluvil s Rampou, s největší pravděpodobností to bude nahoře na Sulově.
EDIT1: Ptal se, jestli bude zájem o prase, aby ho dopředu objednal.
dejv
Možná přesnější by bylo Hájenka je 10km před Sulovem.
Doufám, že tam nebude sníh, protože jsem minulý týden upgradnul na novější Volvo, které už má letňáky.
Doufám, že tam nebude sníh, protože jsem minulý týden upgradnul na novější Volvo, které už má letňáky.
Mno, tak to uz abych objednal suda 15° Svijan.
Doufam, ze to pak nebudu pit sam... i kdyz by mi to vesmes ani nevadilo. Radeji ale vezmu jen 30 litrak.
Doufam, ze to pak nebudu pit sam... i kdyz by mi to vesmes ani nevadilo. Radeji ale vezmu jen 30 litrak.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...