Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Milniky & gratulace
Honziku, i tak mas famozni vykon. Priste te na Sulove budu skrtit do te doby, dokud neprejdes do naseho tymu. A Rampa ti do te doby taky nenaleje, pripadne te privaze k boude pro psa

- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Tak to pozor, Honzu si len tak bez boja nedame..FordPrefect píše:Honziku, i tak mas famozni vykon. Priste te na Sulove budu skrtit do te doby, dokud neprejdes do naseho tymu. A Rampa ti do te doby taky nenaleje, pripadne te privaze k boude pro psa![]()
A ak Rampa nebude liat, tak donesieme so Slavkom nejaku domacu slivovicu..
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Vidim, ze nase vychodni hranice bude brzy potrebova ostnaty dratDuro Kotulic Bunta píše:Tak to pozor, Honzu si len tak bez boja nedame..FordPrefect píše:Honziku, i tak mas famozni vykon. Priste te na Sulove budu skrtit do te doby, dokud neprejdes do naseho tymu. A Rampa ti do te doby taky nenaleje, pripadne te privaze k boude pro psa![]()
A ak Rampa nebude liat, tak donesieme so Slavkom nejaku domacu slivovicu..
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Sám si fandím k překonání 300k, tady na statistikách bych čekal dlouho, zase jsem pustil boinc na notasu a jedno dvoujádro jsem znásilnil v práci, víc už mi neprojde... asi zmodernizuju pc co mám doma, ten athlon 3000+ půjde už do kytek.

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jak uz to tak chodi, tak clovek se musi pochvalit sam. Ale jak vidis, tak vyjimka potvrzuje pravidlu. Takze gratuluju a jen tak dal.
Kdybych seměl radovat z každého stotisíce... 
Onehdy mě lákali do minitýmu podle stovek tisíc, řekl jsem jim, že půjdu až do milionářů, a pokud vše půjde dobře, za rok tam budu.
Ale jo, až budu mít půlmilión, taky se asi pochlubím
A v roce 3259 se budu radovat z miliardy. Oh wait a second...
Onehdy mě lákali do minitýmu podle stovek tisíc, řekl jsem jim, že půjdu až do milionářů, a pokud vše půjde dobře, za rok tam budu.
Ale jo, až budu mít půlmilión, taky se asi pochlubím
A v roce 3259 se budu radovat z miliardy. Oh wait a second...
Zdravím Libora 
Myslím, že teď po nějakou dobu půjdem ve statistikách bok po boku.
Nakukoval jsem do TOP100...a je tam dost těsno. Aby člověk zase nevypadl, tak by to chtělo dělat 2 mega měsíčně a to dlouhodobě asi nejde....
Myslím, že teď po nějakou dobu půjdem ve statistikách bok po boku.
Nakukoval jsem do TOP100...a je tam dost těsno. Aby člověk zase nevypadl, tak by to chtělo dělat 2 mega měsíčně a to dlouhodobě asi nejde....
A hele, já jsem 13.3. taky překročil půlmego. Ani jsem si nevšiml.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
hezke, gratulujugRis píše:A hele, já jsem 13.3. taky překročil půlmego. Ani jsem si nevšiml.
Již jsem milionář součtem všech kreditů - http://fatbozz.towerofglass.net/v2/neza ... ni-milion/ a ani jsem si toho nevšiml 
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Good job 
Podpis