BOINC Con podzim 2008 - 26.-28.9.
Moderátor: zdespi
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: BOINC Con podzim 2008 - 26.-28.9.
Jedna technicka otazka - je tam slovensky aj nejaky datovy GSM signal ze GPRS alebo nebodaj 3G? Ci iba hlas?
Mno, povedlo se a prijedu s celou rodinkou.
Snad nebude prilis ostuda a nebudou mi veskere aktivity a distro vypocty zakazany
Snad nebude prilis ostuda a nebudou mi veskere aktivity a distro vypocty zakazany
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Doufam, ze Rampa zavedl do vsech pokoju aspon 8Mbituslavko.sk píše:Jedna technicka otazka - je tam slovensky aj nejaky datovy GSM signal ze GPRS alebo nebodaj 3G? Ci iba hlas?
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Rampa kope z Bílé optiku, takže pohoda
dejv
dejv
ty voe jasně optika 8Mb teď si připadám trochu jak v nějakém sci-fi 

-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi, jeste vcera jsem si myslel, ze prijedu, bohuzel se nemohu zucastnit tohoto BOINC Con.

- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
To je skoda :-/PavolR píše:Ahoj lidi, jeste vcera jsem si myslel, ze prijedu, bohuzel se nemohu zucastnit tohoto BOINC Con.![]()
![]()
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
FNUK - s kym budem fajcit?PavolR píše:Ahoj lidi, jeste vcera jsem si myslel, ze prijedu, bohuzel se nemohu zucastnit tohoto BOINC Con.![]()
![]()
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak. Som doma. Bolo SUPER! To fantasticke jedlo, tie oblozene misy, pivko, pulky, pocasie super, priroda.
Uvidime sa znova v aprili.
Uvidime sa znova v aprili.
tak já už jsem taky doma
myslím že další sraz se povedl - výborný pokec, v pozdějších hodinách po pár půlkách i s nádechem filozofie
takže já se těším na další setkání s výbornými lidmi v dubnu 2009
jo a ať to počítá
myslím že další sraz se povedl - výborný pokec, v pozdějších hodinách po pár půlkách i s nádechem filozofie
takže já se těším na další setkání s výbornými lidmi v dubnu 2009
jo a ať to počítá

- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Bolo vyborne.
Najviac si cenim:
1. Fajn ludia. Fajn diskusia. O boinc, o vesmire, o ludoch... Fajn, ze ste prisli.
2. Krasna priroda -
a) po mesiacoch stravenych v meste, padne vyborne cerstva, zelena, svieza priroda. A ta bola naozaj nadherna. Vratane experimentalnej biostanice na pestovanie
smrekov vo zvysenej hladine CO2 - to ma naozaj zaujalo.
b) nocna obloha bola UZASNA. DLho som nevidel naozajstnu cistu a smogom a svetlom neznecistenu prirodu. Bolo vidiet detaily v Mliecnej drahe (napr. dve ramena v
Labuti) - proste hned take nieco sa uz dnes nevidi. A pacilo sa mi, ze pocas diskusie okolo Plejad sme viacero z nas videli velmi pekny a jasny meteor. A diskusia o
tom, aky bol ten kamen velky, bola na svete.
3. Pekny hotelik, ziadna ultramoderna skleneno-caluneno-kovova hotelova maskarada, ale pekny utulny horsky hotel, ten typ, kde dobre padne nieco na zahriatie po ture.
4. Fajn jedlo, kureci rizek bol vyborny, rovnako ako knedliky s boruvkami. A prave ceske pivko - no c si budeme hovorit - to je zname aj v japonsku
Najviac si cenim:
1. Fajn ludia. Fajn diskusia. O boinc, o vesmire, o ludoch... Fajn, ze ste prisli.
2. Krasna priroda -
a) po mesiacoch stravenych v meste, padne vyborne cerstva, zelena, svieza priroda. A ta bola naozaj nadherna. Vratane experimentalnej biostanice na pestovanie
smrekov vo zvysenej hladine CO2 - to ma naozaj zaujalo.
b) nocna obloha bola UZASNA. DLho som nevidel naozajstnu cistu a smogom a svetlom neznecistenu prirodu. Bolo vidiet detaily v Mliecnej drahe (napr. dve ramena v
Labuti) - proste hned take nieco sa uz dnes nevidi. A pacilo sa mi, ze pocas diskusie okolo Plejad sme viacero z nas videli velmi pekny a jasny meteor. A diskusia o
tom, aky bol ten kamen velky, bola na svete.
3. Pekny hotelik, ziadna ultramoderna skleneno-caluneno-kovova hotelova maskarada, ale pekny utulny horsky hotel, ten typ, kde dobre padne nieco na zahriatie po ture.
4. Fajn jedlo, kureci rizek bol vyborny, rovnako ako knedliky s boruvkami. A prave ceske pivko - no c si budeme hovorit - to je zname aj v japonsku
Podpis
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Taxem taky doma, cesta tentokrát ubíhala jako voda. Kolem třetí sme byli v Praze
. Durovo super reportáž o černobylu, o japonsku, vesmírném výtahu. Jen ta páteční limetka byl pěknej humáč
dejv
dejv
Jo, akcicka moc dobra.
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Fotke nebudu?dejvidek píše:Taxem taky doma, cesta tentokrát ubíhala jako voda. Kolem třetí sme byli v Praze. Durovo super reportáž o černobylu, o japonsku, vesmírném výtahu. Jen ta páteční limetka byl pěknej humáč
![]()
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
slavko budou budou, ale málo času, snad zítra bude přes den čas, dojedu dříve než teď z práce a proberu je.
dejv
dejv