Einstein Benchmark
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Xenostellar
- Pokročilý

-
Xenostellar
- Pokročilý

-
gallarr
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Einstein Benchmark
CPU: Intel Core2Duo E6850 (3,0 GHz)
RAM: 2x2024MB DDR2 800MHz 5-6-6-18
MB: ASUS P5E
čas: 21:27
PS: k mému předchozímu příspěvku: měřil jsem to znovu a časy jsem naměřil s rozdílem ±10 sekund na obou systémech.
RAM: 2x2024MB DDR2 800MHz 5-6-6-18
MB: ASUS P5E
čas: 21:27
PS: k mému předchozímu příspěvku: měřil jsem to znovu a časy jsem naměřil s rozdílem ±10 sekund na obou systémech.
Podařil se ti zajímavý upgrade?
-
gallarr
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel ta mašina není moje, měl jsem ji jenom 2 dny na instalaci systému a otestování stability.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych otestovat Einstein benchmark na Asus EEE PC s procesorem Atom, pokud by byl zajem 
To asi znamena na nem nekolik dni nepracovat, aby jsi neovlivnoval vysledky. A ani nepracovat vedle s kalkulackou, aby jsi mu nepomahal... 
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
uz jsem na tom zrusil widle a nainstaloval na nej opravdovy OS. Brzy zacne pocitat, tak pak dam taky vedet, jak na tom je.Necroman píše:Mohl bych otestovat Einstein benchmark na Asus EEE PC s procesorem Atom, pokud by byl zajem
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Myslis Visty?FordPrefect píše:uz jsem na tom zrusil widle a nainstaloval na nej opravdovy OS. Brzy zacne pocitat, tak pak dam taky vedet, jak na tom je.
Je fakt, ze ta defaultni instalace XPcek je dost na bidu, tisic pridavnych programu, ktere jen otravuji. Idealni by asi bylo orezat si instalacku pomoci nLite, vcetne ovladacu, a potom by to jelo jak blesk.
Btw. ten Atom bych nepodcenoval, ma vykon jako Pentium M 1.5 GHz, navic s hyperthreadingem.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Vista tez neni OS. Jinak na atom jsem nekde cetl nejakou kritiku ohledne vykonuNecroman píše:Myslis Visty?FordPrefect píše:uz jsem na tom zrusil widle a nainstaloval na nej opravdovy OS. Brzy zacne pocitat, tak pak dam taky vedet, jak na tom je.
Je fakt, ze ta defaultni instalace XPcek je dost na bidu, tisic pridavnych programu, ktere jen otravuji. Idealni by asi bylo orezat si instalacku pomoci nLite, vcetne ovladacu, a potom by to jelo jak blesk.
Btw. ten Atom bych nepodcenoval, ma vykon jako Pentium M 1.5 GHz, navic s hyperthreadingem.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Na to, ze to ma snad i mensi, nez ctvrtinovou velikost proti standardnimu Core2Duo je to podle me pro malinkate netbooky solidni zaklad.FordPrefect píše:Vista tez neni OS. Jinak na atom jsem nekde cetl nejakou kritiku ohledne vykonu