OK, takže tři blicí pytlíkyHonza píše:Resil jsem dnes stejny problem - uz o vikendu jsem si vsimnul, ze plastovy ramecek na predni SPZ je rozlamany. Nerad bych to nekde ve meste na hrbolech nebo ve dvestepadesati na dalnici ztratil, tak uz mam ramecek novy.reALTom píše:Byt mi do nej nekdo na parkovisti nacouval nejspis taznym do predniho narazniku. Lidi jsou zly
@ Merlin - no tou tvoji karou bych se rad svezl. Predbezne jsem domluveny, ze z Prahy pojede jeste dejv...ted to vypada i na reALToma.
BOINC CON Beskydy - jaro 2008 - termín 20.6. - 22.6.2008
Moderátor: zdespi
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "
Omlouvam se, ze prestavam byt "stay tuned".Rampa píše:omlouvám se nestíhám sezóna v plném proudu
stay tuned
Jaro se blizi a cim dele bude znam termin CONu, tim hur se budu uvolnovat na nejaky termin.
Uz by to asi chtelo nejake hlasovani o terminu, aby to zas nebylo ze dne na den.....
Private (old) + CCU stats.
dtto uz... kurva fixBubak píše:Omlouvam se, ze prestavam byt "stay tuned".Rampa píše:omlouvám se nestíhám sezóna v plném proudu
stay tuned
Jaro se blizi a cim dele bude znam termin CONu, tim hur se budu uvolnovat na nejaky termin. :-(
Uz by to asi chtelo nejake hlasovani o terminu, aby to zas nebylo ze dne na den.....