Nevíte pls, proč mám u některých tasků ve sloupci granted credit napsáno pending credit a u jiných se granted credit přiděluje okamžitě?
Pochopil jsem, že kredit čeká na nějaké ověření, ale nenašel jsou proč. A hlavně nechápu podle čeho se rozhoduje jestli se kredit přidělí okamžitě nebo se bude na něco (co?) čekat. A jak dlouho trvá to čekání?
Pending credit
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Re: Pending credit
Vetsinou je to podle toho kdy stejnou jednotku dopocitaj ostatni lidi - kvuli kontrole vysledku. Takze kdyz je to hned tak uz to maj spocitany a kdyz mas pending, tak se ceka az to spocita jeste nekdo dalsi (v zavislosti na quorum).fawe píše:Nevíte pls, proč mám u některých tasků ve sloupci granted credit napsáno pending credit a u jiných se granted credit přiděluje okamžitě?
Pochopil jsem, že kredit čeká na nějaké ověření, ale nenašel jsou proč. A hlavně nechápu podle čeho se rozhoduje jestli se kredit přidělí okamžitě nebo se bude na něco (co?) čekat. A jak dlouho trvá to čekání?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pending credit
Quorum a ověřování výsledků dalšími výpočty té stejné jednotky na Rosettě? To asi nebude pravdou.betr píše:Vetsinou je to podle toho kdy stejnou jednotku dopocitaj ostatni lidi - kvuli kontrole vysledku. Takze kdyz je to hned tak uz to maj spocitany a kdyz mas pending, tak se ceka az to spocita jeste nekdo dalsi (v zavislosti na quorum).fawe píše:Nevíte pls, proč mám u některých tasků ve sloupci granted credit napsáno pending credit a u jiných se granted credit přiděluje okamžitě?
Koukal jsem na několik PC na projektu (i na ty svoje) a nikde jsem na pending nenarazil. Můžeš hodit odkaz na tu mašinu, či na danou jednotku?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.