Mozna by meli neco udelat s konektivitou. Je to des, cekat nez se mi stahne app rychlosti pod 1kB/s.
Nevim, jestli je problem u me, ale stahovani app mi shodi cely boinc core (winxp sp2, NBS core 5.10.30), takze doporucuju pred zapojenim radsi zazalohovat, aby jste nemuseli opravovat client_state jako ja. U Linuxu problem nemam.
Bubak píše:Mozna by meli neco udelat s konektivitou. Je to des, cekat nez se mi stahne app rychlosti pod 1kB/s.
Nevim, jestli je problem u me, ale stahovani app mi shodi cely boinc core (winxp sp2, NBS core 5.10.30), takze doporucuju pred zapojenim radsi zazalohovat, aby jste nemuseli opravovat client_state jako ja. U Linuxu problem nemam.
Mají nějaké problémy s netem, už to pověsili i do newsů.
Jinak další zajímavá stránka, pro ty kdo se problematikou procesu poznávání zabývají odborně je http://act-r.psy.cmu.edu/
Já mám už na Windows několik jednotek spočteno, zatím žádná neskončila chybou. Jinak chybovost aplikace sbcl. Pokud někdo che zkusit projekt pod 64b Windowsama, tak doporučuji kouknout na tento thread.
Po stažení jej překopírujte do složky projektu MM@Home a také jej rozbalte, tj. ve složce je jak soubor tak adresář sbcl1.0.9
Nakonec je ještě potřeba upravit příslušnou část <file_info> v souboru client_state.xml takto:
No jo, je to beta, tak si to musi trochu sednout.
Me spis zaujala aplikace. nejdriv jsem si myslel, ze ACTR je jen wrapper pro sbcl. Tomu by i odpovidala spotreba pameti (ACTR 300k, sbcl 36M). Jenze oba procesy seziraji priblizne stejny cas core, coz tedy odporuje me teorii. Skoro to vypada, jako by se pocitali 2 veci najednou na jednom core.....
Bubak píše:No jo, je to beta, tak si to musi trochu sednout.
Me spis zaujala aplikace. nejdriv jsem si myslel, ze ACTR je jen wrapper pro sbcl. Tomu by i odpovidala spotreba pameti (ACTR 300k, sbcl 36M). Jenze oba procesy seziraji priblizne stejny cas core, coz tedy odporuje me teorii. Skoro to vypada, jako by se pocitali 2 veci najednou na jednom core.....