Náročnost projektů - souhrná tabulka
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
k6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak davno to neni, jeste minuly tyden chodili jednotky s fixnim kreditem. Je ale pravda, ze "vary" jsem nejak prohledlHonza píše:To uz bude asi hodne davno, ze mel ABC fixni kredit. V tabulce je "vary" a nepamatuji, ze bych na to v poslednich tydnech sahal.
Pravda ale, ze tech ~ 10 min, co tam mam, uz asi delsi dobu neplati.
Ja jsem dokonce dostal superjednotku za 1000krk6 píše:Tak davno to neni, jeste minuly tyden chodili jednotky s fixnim kreditem. Je ale pravda, ze "vary" jsem nejak prohledlHonza píše:To uz bude asi hodne davno, ze mel ABC fixni kredit. V tabulce je "vary" a nepamatuji, ze bych na to v poslednich tydnech sahal.
Pravda ale, ze tech ~ 10 min, co tam mam, uz asi delsi dobu neplati.A tech 10m taky jeste donevadna byla realita. Kreditove jsou na tom soucasne jednotky v rozsahu 30-70kr/WU, ale sem tam se vyskytne i vetsi.
http://abcathome.com/workunit.php?wuid=5394898
I kdyz je pravda ze jsem premyslel zdali neni nejaka spatna, jak dlouho se pocitala.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Rosetta má novou aplikaci 5.90 v přehledu je označená jako beta, ale na homepage je uvedena jako nová aplikace. Hlavním přínosem je snížení nároků na virtuální paměť a nějaké další vychytávky.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hydrogen přešel na aplikaci 7.01 - bohužel jsou momentálně bez práce 
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
RALPH v krátké době doskákal už k aplikaci 5.93 řešící bugy.
Ano, a Rosetta take atd.
Premyslim nad tim, ze zrusim sloupecek pro stare Intel CPU a misto X6800 dam oblibenejsi a novejsi Q6600. EDIT: Pak by mozna stalo za to aktualizovat i AMD procesor na nejaky X2 bezici treba take na 2.4 GHz.
Co si o tom myslite?
Premyslim nad tim, ze zrusim sloupecek pro stare Intel CPU a misto X6800 dam oblibenejsi a novejsi Q6600. EDIT: Pak by mozna stalo za to aktualizovat i AMD procesor na nejaky X2 bezici treba take na 2.4 GHz.
Co si o tom myslite?
Naposledy upravil(a) Honza dne sob led 05, 2008 7:12 pm, celkem upraveno 1 x.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Osobně si myslím, že by to bylo fajn, akorát takhle výkoné CPU v mé stáji nejsouHonza píše:Ano, a Rosetta take atd.
Co si o tom myslite?
Takže po delší dobì jeden vìtší update: prošel jsem naprostou vìtšinu projektu, lekde i znovu vyzkoušel aplikace a èasy a tabulku aktualizoval pro Q6600.
Bez nostalgie jsem vymazal šidítko Pentium 3,6 HT a topné tìleso Pentium D 820.
Jsem si vìdom toho, že tato hrozná architektura ještì nepatøi do starého železa a významná èást lidí na ní poèítá, okupuje jejich domovy a pracovištì atd.
Ale už dlouho doma nemám podobný stroj, na kterém bych mohl mìøit. V práci se podobných výkopávek postupnì zbavuji; navíc nejsou zpùsobilé na BOINC (málo pamìti pro OS, BOINC i uživatele, zanedbatelný výkon). Snad jen Linux firewall a ftp server.
Jestli se nepletu, tak na 2,4 Ghz by šel pro srovnání použít AMD X2 4600+
Má to smysl jej tam zaøazovat nebo to také nechat vyhnít a dám tam poté rovnou Phenom?
Vzhledem k problemùm Phenomu jsem se rozhodl tam zaøadit X2 4600+ - pùvodní modely z nìj jdou snadno dopoèítat.
Ostatnì, èasy byly pro tabulku vždy orientaèní, nejde o žádné benchmarky. Neménì dùležíté jsou ostatní nároky projektù.
Budu rád za pøipomínky a aktualizace...
Bez nostalgie jsem vymazal šidítko Pentium 3,6 HT a topné tìleso Pentium D 820.
Jsem si vìdom toho, že tato hrozná architektura ještì nepatøi do starého železa a významná èást lidí na ní poèítá, okupuje jejich domovy a pracovištì atd.
Ale už dlouho doma nemám podobný stroj, na kterém bych mohl mìøit. V práci se podobných výkopávek postupnì zbavuji; navíc nejsou zpùsobilé na BOINC (málo pamìti pro OS, BOINC i uživatele, zanedbatelný výkon). Snad jen Linux firewall a ftp server.
Jestli se nepletu, tak na 2,4 Ghz by šel pro srovnání použít AMD X2 4600+
Má to smysl jej tam zaøazovat nebo to také nechat vyhnít a dám tam poté rovnou Phenom?
Vzhledem k problemùm Phenomu jsem se rozhodl tam zaøadit X2 4600+ - pùvodní modely z nìj jdou snadno dopoèítat.
Ostatnì, èasy byly pro tabulku vždy orientaèní, nejde o žádné benchmarky. Neménì dùležíté jsou ostatní nároky projektù.
Budu rád za pøipomínky a aktualizace...
Už je to skorem mìsíc od posledního on-line updatu tabulky, takže...
Naposledy upravil(a) Honza dne sob úno 09, 2008 11:50 am, celkem upraveno 1 x.