Vcera jsem ji take dostal, ale dneska jsem misto ni dostal zase trochu jednotek, Pripada mi ze jich davaji docela malo a byvaji rychle rozebrane. Dokonce kdyz se tedka divam do logu, tak jsem dostal nejake i vcera, ale je jich fakt malo. a ted kdyz to pisu, tak uz zase nejsou.motty píše:a já pořád dostávám hlášku není práce pro tento projektwampa píše:Uz zase jedou,
a je zvysena quota, ja mam 20/day pri 2 CPU
LHC-Aktuální stav projektu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
V noci jsem "urval" 4 jednotky, teď už je projekt zase na suchu 
Podle zpráv na fóru projektu to vypadá, že sem tam něco opravdu pouští.
Podle zpráv na fóru projektu to vypadá, že sem tam něco opravdu pouští.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v noci zase ukořistil pár jednotek, nyní jsme ovšem opět na suchu.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Tenhle projekt se nejak zasekl. Uz mi prestava bavit. Nejde jen o nedostatek prace. Taky mi stve replikace 5. Pokud maji nedostatek prace, tak snad nepotrebuji vysledky do tydne a nevadilo by, kdyby ji snizili na 3 a neplytvali nasim vypocetnim casem.
Vubec se zda, ze jim staci jejich farma ve Svycarsku a BOINC moc nepotrebuji. Jinak by se snad chovali jinak.
Vubec se zda, ze jim staci jejich farma ve Svycarsku a BOINC moc nepotrebuji. Jinak by se snad chovali jinak.
Private (old) + CCU stats.
Proc by replikace nemohla byt 5? Chteji mit jistotu ze jim prijdou dobre vysledky, a maji je jak kontrolovat.Bubak píše:Tenhle projekt se nejak zasekl. Uz mi prestava bavit. Nejde jen o nedostatek prace. Taky mi stve replikace 5. Pokud maji nedostatek prace, tak snad nepotrebuji vysledky do tydne a nevadilo by, kdyby ji snizili na 3 a neplytvali nasim vypocetnim casem.![]()
A s tim ze je malo prace si spise myslim ze vzdy cekaji na to az se prace vrati, podle vysledku udelaji nove nastaveni a vygeneruji nove jednotky k pocitani. To neni jako SETI kde ti z vesmiru neustale neco chodi.
Replikace 5 prece neznamena, ze vysledek bude validni, to je spis otazka quora. Pokud by byla replikace 3 a quorum rovnez 3, tak dalsi 2 masiny nebudou pocitat zbytecne. Pokud se sejdou 3 rozdilne vysledky, tak se proste posle ta WU dalsimu PC. Takze tu replikaci povazuju za plytvani. Jedine co dela je, ze vysledky budou drive. Stejneho efektu by dosahly tim, ze by snizili deadline i pri replikaci 3.wampa píše:Proc by replikace nemohla byt 5? Chteji mit jistotu ze jim prijdou dobre vysledky, a maji je jak kontrolovat.Bubak píše:Tenhle projekt se nejak zasekl. Uz mi prestava bavit. Nejde jen o nedostatek prace. Taky mi stve replikace 5. Pokud maji nedostatek prace, tak snad nepotrebuji vysledky do tydne a nevadilo by, kdyby ji snizili na 3 a neplytvali nasim vypocetnim casem.![]()
A s tim ze je malo prace si spise myslim ze vzdy cekaji na to az se prace vrati, podle vysledku udelaji nove nastaveni a vygeneruji nove jednotky k pocitani. To neni jako SETI kde ti z vesmiru neustale neco chodi.
Obecne si myslim, ze LHC@home maji jen jako marketingovy tah. Pocitame nedulezita data a ta dulezita sveruji vlastni farme. Kdysi jsem videl nejaky dokument o CERNu, kde byla hala nacpana regaly s beznymi PC, hezky grid. Takze maj vypocetnich kapacit dost a na BOINC se uz prace nedostava.... obcas sem par WU daji jen aby se nereklo. Uz jen to, ze BOINC pesunuli do Anglie a sverili jej univerzite dost napovida.
Private (old) + CCU stats.
Ackoli se muze takova myslenka zdat na prvni pohled divna, ve skutecnosti az tak divna neni...ba je vcelku realna.Bubak píše:Obecne si myslim, ze LHC@home maji jen jako marketingovy tah. Pocitame nedulezita data a ta dulezita sveruji vlastni farme. Kdysi jsem videl nejaky dokument o CERNu, kde byla hala nacpana regaly s beznymi PC, hezky grid. Takze maj vypocetnich kapacit dost a na BOINC se uz prace nedostava.... obcas sem par WU daji jen aby se nereklo. Uz jen to, ze BOINC pesunuli do Anglie a sverili jej univerzite dost napovida.
Muze to mit i technicke duvody - dat pro realne vypocty bude pekne kvantum, ktere by internet neutahl. Lepsi to sverit farme pripychnute na gigabit+ LAN.
Oni se ale netaji tim, ze soucasna data jsou spise ochutnavkou pro lidi (proto ta nizka daily quota, aby se dostalo na co nejvic lidi). A mozna i kvuli tomu ty vysoke replikace. Lidi dostanou par jednotek, hezky screensaver...v podstate podobne jako drive SETI: hezky screensaver, donekonecna se opakujici jednotky (bez vysledku). Ona i samotna popularita muze prinest projektu penize. Chci rict - nebylo by to poprve...a asi ani naposledy.
Presto v LHC spatruji smysl...urcite vetsi smysl nez u SETI.