Seasonal Attribution Project, high-res atmosfericky model

Fórum o projektu Climateprediction

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

zdespi píše:No já mám eąt? doject t?i modely. Takľe 15000 bod? de za mnou :lol:
Tak to je dobra zprava. ja mam v zasobe modely za cca. 130kcr, takze Italy predhonime. ;-) Navic jsem i na masiny o kterych jsem si myslel, ze uz nic nedostanou sosnul dneska 2 modely.

OT: Jo ten cestin se tu pekne po....
gallarr
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gallarr »

Ted mam rozpocitane 3 jednotky a dalsi 4 jeste cekaji v zasobe (cca 28000 kreditu) :)
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Tak je to jasny. gallarr a zdespi, za prispeni CCU. Ve finale nam top 10 neunikne. :-D Poziraci spaget nemaj sanci a ja se pak budu moct soustredit na odvreceni utoku Bastawrose na pozici CCU v CPDN.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Ha,ha stáhnuly se mi další dvě jednotky. Takže i s rozjetýma to bude kolem 22000 kreditů
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

SAP má znovu jednotky. Okolo 10000. Chtějí si potvrdit nějaká data z lednové dávky.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Nejsem z toho moc moudrej, ale poslední dobou mi projekt hlásí toto:
24.7.2007 20:41:25|CPDN Seasonal Attribution Project|Sending scheduler request: Requested by user
24.7.2007 20:41:25|CPDN Seasonal Attribution Project|(not requesting new work or reporting completed tasks)
24.7.2007 20:41:30|CPDN Seasonal Attribution Project|Scheduler RPC succeeded [server version 505]
24.7.2007 20:41:30|CPDN Seasonal Attribution Project|You used the wrong URL for this project
24.7.2007 20:41:30|CPDN Seasonal Attribution Project|The correct URL is http://attribution.cpdn.org/
24.7.2007 20:41:30|CPDN Seasonal Attribution Project|Using the wrong URL can cause problems in some cases.
24.7.2007 20:41:30|CPDN Seasonal Attribution Project|When convenient, detach this project, then reattach to http://attribution.cpdn.org/

Mám spočteno 83% jednotky, mám jí tedy dopočítat a nebo se znovu připojit už se správnou adresou?
dejv
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Mně to taky hlásí, ale všechno jede, já bych nejdřív dopočítal a až pak změnil.
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

SAPu pomalu dochazeji modely z posledni varky, tak kdo chcete neste neco spocitat - sosejte.
Az dojde soucasna zasoba, tak se budou nove modely objevovat jen sporadicky "recyklaci" spadlych modelu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Hmm, ono je spise pravdepodobnejsi, ze SAP bude jako dalsi subproject na hlavnim CPDN...
Ale sosejte, pocitejte :wink:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

SAP sice novou praci nema, ale stejne je mozne obcas sosnout nejaky znovu poslany model. Me se treba zatim dari sosat cca 1 model za 2 dni (ale snazi se o to 10PCcek). Tak pokud Vas SAP zaujal, mohli by jste mi pomoct a hrat tuhle hru wabank o modely.
Treba se povede skoncit pred Frantikama. Ja tem milion co nam schazi udelam, ale potrebuju nekoho k sobe, aby eliminoval jejich RAC.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Bubak: No je to opravdu vabank, já sem za 4 dny nic nestáhl :-/ Jinak klidně bych mohl stáhnout 4 modely....
dejv
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Re: Seasonal Attribution Project, high-res atmosfericky model

Příspěvek od Bubak »

Tak trochu infa o projektu (bohuzel v me interpretaci): SAP presel na novou verzi BOINC. Osobne nechapu proc to udelali, kdyz SAP je (nebo za pul roku bude mrtvej, ale stalo se). Nasledkem toho (a lidske chyby prevodu) doslo k prevedeni nazvu prejektu z "CPDN Seasonal Attribution Project"na "climateprediction.net". To se promitlo nejen v account_attribution.cpdn.org.xml, ale i do client_state.xml. V Account se to opravi samo, ale pokud mate nejakej rozpocitanej model, musite client_state.xml opravit rucne dle tohoto navodu. Bohuzel je to jen cast problemu. Trickles i hotove modely se Vam nezapoctou, dokud to Milo nevyhrabe z vedatorskyho serveru a neda dohromady. Do te doby sice SAP pocitat muzete (pokud mate co) a stejne muzete doufat v to, ze se credity casem objevi.
Nechapu proc updatovali server, kterej bude bezet jeste pul roku.....

2 Honza: Cekam, ze me opravis, upresnis. ;-)
Honza

Příspěvek od Honza »

Zapocitavani trickles v posledni dobe neprobihalo.
Se SAP serverem jsou trouble, protoze je dosti spatne pristupny. Varianta redirection na hlavni CPDN umoznuje jednodussi spravu. Nehlede na moment, kdy chteji vedatori vyhrabat nejake vysledky ci sjetiny. Proste mit to "doma" je lepsi.
Pravda, uplne se to nepovedlo...
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Takze trochu infa o SAPu, i kdyz uz je to vlastne o nicem.
Projekt zdarne speje ke konci. Uz jen dopocitavame posledni nasysleny modely.

Ted to co je nove: Konecne se zase zacali zapocitavat trickle a navic to vypada, ze se zvalidovaly nektere jednotky, ktere se drive tvarily jako invalid.
Odpovědět