Aplikace jsou pro Linux, Solaris a FreeBSD.
Náš team je vytvořen
Momentálně není práce
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Já to sem nechtěl psát, protože jsi psal, že aplikace pro wokna není (tedy psal jsi pro co jsou a wokna tam nejsou uvedený), ale hází mí to stejnou hlášku, tak jsem si říkal, že v tom prostě mají zmatek. Ovšem jestli je to i na jiných OS, tak je v tom super maglajs. Hlavně když na těch stránkách nejde nic zjistit - help ani fóra nefungují...LiborA píše:Tak mám 17 GB volného místa na disku (tj 73%) a projekt mi hlásí že mám nedostatek místa

Nemyslim, ze by mu nestacilo 50GB na disku.Fran píše:30.9.2007 10:09:47 Milkyway@home Aborting task test_wu_25_8: exceeded disk limit: 102.40MB > 95.37MB
ad 1) Nemám pocit, že bych to měl v preferences nastaveno špatně, ale třeba jsem něco přehlédl. (Aktuálně zabírají projekty na disku 912 MB a Boinc je na samostatném disku.)Honza píše:Nemyslim, ze by mu nestacilo 50GB na disku.
Jak velky mas disk a kolik mista na nej je sumak.
Dulezita jsou dve nastaveni:
1. kolik mista muze BOINC pouzit a kolik volneho mista ma jeste nechat - to se urcuje v preferences.
2. kolik mista muze dava WU v ramci sveho vypoctu obsadit. To se urcuje na serveru projektu pri vytvareni WUs. Myslim, ze to lze jeste dodatecne editovat na hostu, ktery pocita. Trochu obdobny problem uz se x-krat resit: na CPDN velikost uploadu, tusim i par dalsich projektu. Proste pripad, kdy template Wu neodpovida parametrum, ke kterym behem vypoctu dochazi.

Možná jednou za týden?LiborA píše:Projekt zaèíná exportovat statistiky - momentálnì každých 12h. ...

Kód: Vybrat vše
23.11.2007 9:35:33|Milkyway@home|Message from server: No work sent
23.11.2007 9:35:33|Milkyway@home|Message from server: (reached per-host limit of 8 tasks)