Chyba při výpočtu při použití Google Earth

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Adam23
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Chyba při výpočtu při použití Google Earth

Příspěvek od Adam23 »

Několik jednotek různých projektů (Einstein, Rossetta) u mě zkončilo errorem, když jsem si hrál s Google Earth. Myslíte, že by to mohlo být tak agresivní paměťovou náročností GE? Mám deaktivovanou winswap.
Live Long & Prosper, Opera!
Jirka IC
Nováček

Příspěvek od Jirka IC »

jj, přesně tak. taky jsem si po roce musel zapnout swapku :(
Adam23
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Adam23 »

Nějak se mi počál kazil, až jsem zjistil že mám 0 MB volného místa na systémovém disku, nevím jak jsem toto dokázal :o :shock: , každopádně mi to zničilo pár dní práce na Einsteinovi :( :roll:
Live Long & Prosper, Opera!
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Adam23: Špatné to mít swap na systémovém oddíle, více fragmentovaný oddíl na disku asi nenajdeš, nehledě na "temp bordel" desítek programů. Ještě horší je mít velikost swapu řízenou systémem, na tvrdo mám swap 1800MB na disku E:\ a je klid.
dejv
shafa

Příspěvek od shafa »

Po porizeni 2GB RAM jsem taky page file ve Win vypnul. Sice mi E@H nehaproval, ale haprovaly win.
Proste jakakoliv porce pameti je pro win bez swapu malo :?
Zasadne nedoporucuju. Pokud mas vice disku tak hod swap na jiny disk, na oddil specialne vytvoreny pro swap, kde nic jine nebude. Minimalni velikost swapu aby byla 1,5 x RAM.

Navic, mrkni se schvalne sem: viewtopic.php?t=1927&highlight=swap+shafa na muj prispevek (obrazky)
co win delaj i kdyz page file vypnes

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Odpovědět