BOINC - APS
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
BOINC - APS
APS je novy projekt pod BOINC, ktery se jako dalsi zameruje na nasi Zemi. Je to zkratka pro Athmospheric process simulator.
Soustredi se vice na chovani atmosfery, tedy subdisciplynu dulezitou pri studiu klimatu jako celku.
Zatim je jen takova testovaci a nenarocna aplikace s limited 10 WU na den pro masinu. Brzy bude upravena.
V planu je vice zajimavych aplikaci.
Dokazi si predstavit i pekny GUI, ktery bude mit solidni vypovidajici hodnotu jako CPDN nebo Rosetta, ale to asi az pozdeji.
Huvidime, jak to bude pokracovat...
Soustredi se vice na chovani atmosfery, tedy subdisciplynu dulezitou pri studiu klimatu jako celku.
Zatim je jen takova testovaci a nenarocna aplikace s limited 10 WU na den pro masinu. Brzy bude upravena.
V planu je vice zajimavych aplikaci.
Dokazi si predstavit i pekny GUI, ktery bude mit solidni vypovidajici hodnotu jako CPDN nebo Rosetta, ale to asi az pozdeji.
Huvidime, jak to bude pokracovat...
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Chce to pozvánkový kód, nemáte jej někdo? (když tak přes PM)KPX píše:Vypadá to, že neberou nové registrace...
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám účet (díky Pavol) a vytvořil jsem tedy i náš team 
Jo a aplikace je již 0.90
Jo a aplikace je již 0.90
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Zatezovy test APS je naplanovany na Patek, predevsim patek mezi 8. a 18. hodinou UTC.
Kdyz to dobre dopadne, mohl by byt otevren projekt verejnosti.
Kdyz to dobre dopadne, mohl by byt otevren projekt verejnosti.
James píše:We're ready to blow up the server.
Please could everyone do their best to cripple the server between Friday 00:00 UTC and Saturday at 00:00 UTC. If you want a narrower time window to aim for, let's say 0800 UTC on Friday the 6th until 1800 on the same day. That should give me time to repair any problems we find, and derestrict access (go public) before I leave for Germany on Sunday the 8th.
Good luck everyone (except Cori).
I've made an addition to the server status page showing the last HOUR's performance. That should keep the adrenaline pumping!
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: