Několik set hodin?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
3,6Ghz Prescott s HTVladimir Bugdol píše:Na P4 2,6GHz HT mi to počítá cca 750 hod. Pouze první jednotka se spočítala rychleji, než co byl odhad.
za 540h to vypočítá 2jednotky
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Ted me CPDN vydesilo. Poprve zacalo pocitat a odhad casu se vysplhal az na 6000 hodin
Ale porad to klesa a stoupa, jsem zvedav, tam do dokonverguje. Vicemene se mi to drzi zatim na 1200 hodinach na kompu P4celeron 2.4GHz - ono vykonostne ten pocitac neni nic moc, je tak na urovni P3 1 GHz.
Ale porad to klesa a stoupa, jsem zvedav, tam do dokonverguje. Vicemene se mi to drzi zatim na 1200 hodinach na kompu P4celeron 2.4GHz - ono vykonostne ten pocitac neni nic moc, je tak na urovni P3 1 GHz.
Have you tried to turn it off and on again?
Ano, alfa verzi BOINC je pro CPDN nejspis problem.Howard píše:Problemy s CPDN jsou na alfaverzich boincu (4.2x) - ja to vim, uz jsem si na tom vylamal zuby dostatecne. Tim pretaktovanim to neni.
TUSIM, ze verze 4.2x vyzaduji digitalni podpis souboru, kterym CPDN/BOINC zatim nedisponuje. To bude vyzadovat i update serveru. U alfa verze CPDN jsem to zatim neskousel, ale to je stejne jako reseni bezpredmetne.
Tedy, jak nejednou, doporucuje se pouzivat oficialni verzi klienta.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi podarilo dopocitat a odeslat moji prvni jednotku. Cas trvani 544:29:19.
Pro info uvadim:
Benchmark results:
Number of CPUs: 1
1284 double precision MIPS (Whetstone) per CPU
3869 integer MIPS (Dhrystone) per CPU
Processor
Model : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
Speed : 2.67GHz
Rated Speed/FSB : 2660MHz / 4x 133MHz
Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V
Revision/Stepping : 2 / 9 (9)
Model : ASUSTeK Computer Inc SiS648 CPU to PCI Bridge
Front Side Bus Speed : 4x 133MHz (532MHz data rate)
Total Memory : 512MB DDR-SDRAM nyni 1024MB DDR - SDRAM
Memory Bus Speed : 2x 166MHz (332MHz data rate)
Operating System(s)
Windows System : Microsoft Windows XP 5.01.2600 (Service Pack 1)
Pro info uvadim:
Benchmark results:
Number of CPUs: 1
1284 double precision MIPS (Whetstone) per CPU
3869 integer MIPS (Dhrystone) per CPU
Processor
Model : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
Speed : 2.67GHz
Rated Speed/FSB : 2660MHz / 4x 133MHz
Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V
Revision/Stepping : 2 / 9 (9)
Model : ASUSTeK Computer Inc SiS648 CPU to PCI Bridge
Front Side Bus Speed : 4x 133MHz (532MHz data rate)
Total Memory : 512MB DDR-SDRAM nyni 1024MB DDR - SDRAM
Memory Bus Speed : 2x 166MHz (332MHz data rate)
Operating System(s)
Windows System : Microsoft Windows XP 5.01.2600 (Service Pack 1)
Blahopreji k dopocitani prvniho modelu - jeiste zadostiucineni.PavolR píše:Tak se mi podarilo dopocitat a odeslat moji prvni jednotku. Cas trvani 544:29:19.
Koukal jsi se uz na vysledky? Docela studenej svet....
Samosebou by bylo zajimave podivat se na to podrobneji, trebas pres CPView...viz clanek o CPDN
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mam to cele odlozene a az bude chvilka hodim to na CD. Skoda mazat data ktere se pocitaly pres 500 hodin.Honza píše:Blahopreji k dopocitani prvniho modelu - jeiste zadostiucineni.PavolR píše:Tak se mi podarilo dopocitat a odeslat moji prvni jednotku. Cas trvani 544:29:19.
Samosebou by bylo zajimave podivat se na to podrobneji, trebas pres CPView...viz clanek o CPDN
- forest
- Kontaktovat uživatele:
JJ, taky zálohuju hotové jednotky na DVD-RWPavolR píše:Ano, mam to cele odlozene a az bude chvilka hodim to na CD. Skoda mazat data ktere se pocitaly pres 500 hodin.Honza píše:Blahopreji k dopocitani prvniho modelu - jeiste zadostiucineni.PavolR píše:Tak se mi podarilo dopocitat a odeslat moji prvni jednotku. Cas trvani 544:29:19.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Super, blahopreji.forest píše:JJ, taky zálohuju hotové jednotky na DVD-RW
Vypada to, ze to ten Celeron zvladl dobre. Docela standardni prubeh, ackoli je stejn zajimave se na to podivat podrobneji.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
A vypada to lepe, ten svet neni tak studenej jako u modelu, ktery pocital muj PC.Honza píše:Super, blahopreji.forest píše:JJ, taky zálohuju hotové jednotky na DVD-RW
Vypada to, ze to ten Celeron zvladl dobre. Docela standardni prubeh, ackoli je stejn zajimave se na to podivat podrobneji.