Ztráta kreditu

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Brogg píše:a když už nějakou dobu počítá ten ntb, mohu to i přesto provést?
Nevím jestli jsem ti dobře porozuměl, pokud už máš rozpočítané nějaké jednotky, tak máš obecně dvě možnosti:

1. provést synchronizaci pomocí jiného projektu (tj. jak je popsáno níže)
2. zakázat přijímání dalších jednotek, dokončit výpočet všech ztažených jednotek (to jen pro jistotu) a pak vyměnit account_...xml
Brogg
Nováček

Příspěvek od Brogg »

LiborA píše:2. zakázat přijímání dalších jednotek, dokončit výpočet všech ztažených jednotek (to jen pro jistotu) a pak vyměnit account_...xml
O toto mi šlo, pokud je to možné, ta je to nejlepší cesta. Nechám ntb dopočítat, zkopíruji account_...xml a pustím Seti a WCG. Časem (do cca týdne dojde k celkové synchronizaci v boincstatistikách. Nebudou 2 Broggové, ale jen jeden :twisted:
UotD, statistiky
UD final 1y81d59m, 164583pts, 753res
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

@Brogg Ahoj a vitej na foru. Kolegove ti uz odpovedeli (a spravne lol) ale pokusim se trochu schrnout kreditovy system v boinc.

1) Kredity se nikdy* neodecitaji. Za jednotku po deadline, nebo za spatne vypocitanou (nestabilni PC) jenom nic nedostanes 0.00
*Vyjimky jsou za celou historii boinc AFAIK 3 Wate a jeden jeho predchudce, coz byli sprosti podvodnici siritere viru. A pak xy lidi na predictoru kde je admin s prominutim vuuuuuuul lol

2) V boinc projektech je kredit pevne vazany na ucet. Prejmenovani uctu, zmena emailu, zmena teamu, pripojeni/odpojeni PC zadny dopad nema.
Jedine co je, ze u climatu je credit "prenosny" mezi teamy a na ostatnich projektech se zapocitava jen prace odevzdana po dobu pobytu v teamu.

3) Jediny "pravy" kredit, je na webu projektu. Projekty by mely jeho stav exportovat 1x dene. Skutecnost je vsak jina. LHC bylo kdyz jsem se dival naposledy pul roku pozadu....
Jeno(az na 3 vyjjimky v historii boinc)

4) synchronizace CPID je horor :) . IMHO je to stina stranka architektury boinc. Kdyz nepomuze nize napsany postup, tak je zde jeste nekde popsan zpusob jak boinc "rucne" vnutit spravne ID. BOINC si stejne nakonec najde cestu prosadi si cisla alespon 3 :)))
PS pozor musi se schodovat emaily a jmena uctu A != a
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Brogg
Nováček

Příspěvek od Brogg »

azor666 píše:4) synchronizace CPID je horor :) . IMHO je to stina stranka architektury boinc. Kdyz nepomuze nize napsany postup, tak je zde jeste nekde popsan zpusob jak boinc "rucne" vnutit spravne ID. BOINC si stejne nakonec najde cestu prosadi si cisla alespon 3 :)))
PS pozor musi se schodovat emaily a jmena uctu A != a
jj, dle reklamy je půjčka v bance taky horor :lol:
zkusím postup první (překopírovat accoun_...xml a doufat, že se vše srovná při synchronizaci výsledků - seti, wcg). Jména účtů i emaily jsou naprosto shodná, vč. velkých písmen...
Princip statistik celkem jasně chápu, navíc jsem nějakou dobu počítal UD, kde je to podobné jako wcg...
Snad se složím zas v jednoho 8)
Díky moc.
UotD, statistiky
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Brogg píše:Snad se složím zas v jednoho 8)
Díky moc.
Určitě, mně to trvalo cca 2 měsíce, protože jsem měl počítač, ke kterému jsem neměl přístup a na kterém bežel jen jeden projekt, a ten mi to pravidelně znovu a znovu rozhazoval.
Brogg
Nováček

Příspěvek od Brogg »

Synchronizováno, návrat kreditu zpět a jsme zas jeden :-)
Díky moc.
UotD, statistiky
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

Ha našel jsem to a jsem pekelně nasran.... jak by řekla černá zmije. Nestačilo, že Reisel se rozhodil, tentokrát i Primegrid, někdo se mě snaží sabotovat, ale já se nedám, opět jsem sjednotil další CPID a i na dalších projektech, které jsem jen tak zkusil regnout, nechápu to, všude cpu ty samý kraviny, všechno stejnýma písmenkama, kdybych to už neměl naklikaný ve schránce firefoxu tak neřeknu ani slovo. Jenže já to tam mám všude stejný!!!! Asi to dělají ty dva PC, ale tak snad to generuje to samééé :cry: :lol: Já ten boinc jednou sestřelím a bude, hraju Age of Empires 2: CE za klan na nejmenovaném gameparku, když hraju non-rated, tak v pohodě, ale jak hraju RATED a jde o body, tak se ta svině sekááá!!!! To musím vždy sestřelit, zabírá to ramky jak svina a i ty projekty po pozastavení jsou stále v ramce, tak to radši zavřu úplně. Jen mě ten program dál bude nasírat, tak mě to bude víc a víc posilovat k odboji :twisted: :lol:
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

2Gigadisk: Slušný záběr projektů :D . Když to funguje, je to OK. Když ne, je to na Černovice :wink: . Já pařím také, GothicIII, ale single a mám klid. :Honza_whistle
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

Merlin píše:2Gigadisk: Slušný záběr projektů :D
Je to asi blbost, ale já si chtěl všude udělat registraci, kdyby to třeba později nešlo, ale pak mi to začlo sosat ty projekty, tak ať se to spočítá no, času je na to dost :)
A stejně, až časem jeden skončí, tak můžu hned utýct na další... co já vím co bude za měsíc, stejně pořád čekám na to co chci, líbí se mi ten orbit@home, ale zatím nic, tak vyhrál einstein, přece jen tomu seti moc nevěřím, že by chytli někde nějaký signál... ty gravitační vlny sou lepší, protože tím se přeci jen potvrdí existence gravitonu :)

Tak se skoro vše spravilo, akorát tohle se rozbilo http://ibs.wu.cz/bcz/ tady jsem vedenej jako gigadisk (2) a jsem zase zelenej, to se mi líbí, že se odlišuju od jiných, ale nejsem žádná dvojka béééééé :cry: :cry: :cry: :D
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 gigadisk : Aby proces zustaval v pameti pri pozastaveni si nastavujes sam v global preferences : Leave applications in memory while suspended?
Zalezi, jak si to nastavis. Akorat pozor u projektu ktere nemaji checkpointy (treba Spinhenge) nebo pri uvolnovani z pameti blbnou (urcita verze optimalizovaneho Seti). Pak by Ti to mohlo hazet chybne vysledky nebo pocitat porad od zacatku.
Kazdopadne nepropadej panice. Vetsina veci se da vyresit.
Pokud nejaky projekt nechces momentalne pocitat, dej ho pozastavit a az budes chtit, tak ho pustis dal.
Mej se a kdyz budes mit problem, napis.
Libor
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

diky za rady, nasel jsem si to v preferences, ale radsi do toho zasahovat moc nebudu, oni musi vedet nejlepe jak to ma byt nastavene. Zatim vzdy pozastavuju, kdyz potrebuju cely vykon pro hru a nelagovat. Jinak jedinou vadnou jednotku jsem poslal, kdyz se sekly vokna, ztratila se bootovaci tabulka a ja mohl obnovovat data, bohuzel asi se par souboru neobnovilo dobre, takze jedena rozpocitana WU od einsteina neprosla, skoda. Jinak problemy nemam, jen, ze mi to najednou zacalo menit CPID jak chtelo, ale srovnalo se to, to je hlavni.
Odpovědět