Boinc Manager 5.8.16 pre Windows
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Boinc Manager 5.8.16 pre Windows
Zdravím Vás,
Mám pre vás dva dotazy:
1. Mám problémy s automatickým update-om a odosielaniť výsledkov. Som pripojený v práci cez proxinu a keď sa dopočíta výsledok, tak ho automaticky ani nepošle a ani nereportne. Keď chcem poslať výsledok, musím sa pripojiť do iného projektu (napr. aj do už pripojeného) a potom môžem výsledok odoslať a následne urobiť update. Bolo mi navrnuté, aby som nainštaloval nižšiu verziu BOINCu (5.4.11) ale toto mi nijako nepomohlo. Na PC, ktoré nie sú pripojené cez proxinu je všetko v poriadku. Neviem si s tým poradiť. Viete niekto, kde by mohol byť problém?
2. Odchádzam teraz na dlhšiu dobu mimo prácu a nebudem mať možnosť riadiť clientov na mojich PC. Preto by som si potreboval natiahnuť viac WU's aby malo čo počítať, kým nebudem prítomný. Na diaľku klientov nemôžem ovládať, nakoľko sa mimo práce nedostanem do siete, kde sú spustené PC s Boincom. Viete mi niekto poradiť, ako si môžem stiahnuť viac jednotiek na počítanie?
Vďaka
Mám pre vás dva dotazy:
1. Mám problémy s automatickým update-om a odosielaniť výsledkov. Som pripojený v práci cez proxinu a keď sa dopočíta výsledok, tak ho automaticky ani nepošle a ani nereportne. Keď chcem poslať výsledok, musím sa pripojiť do iného projektu (napr. aj do už pripojeného) a potom môžem výsledok odoslať a následne urobiť update. Bolo mi navrnuté, aby som nainštaloval nižšiu verziu BOINCu (5.4.11) ale toto mi nijako nepomohlo. Na PC, ktoré nie sú pripojené cez proxinu je všetko v poriadku. Neviem si s tým poradiť. Viete niekto, kde by mohol byť problém?
2. Odchádzam teraz na dlhšiu dobu mimo prácu a nebudem mať možnosť riadiť clientov na mojich PC. Preto by som si potreboval natiahnuť viac WU's aby malo čo počítať, kým nebudem prítomný. Na diaľku klientov nemôžem ovládať, nakoľko sa mimo práce nedostanem do siete, kde sú spustené PC s Boincom. Viete mi niekto poradiť, ako si môžem stiahnuť viac jednotiek na počítanie?
Vďaka
Zásoba práce je věc problematická. Když jsem například potřeboval notes na víkend do míst, kde se nepřipojím na net, šidil jsem věc tímto způsobem:
pozastavil jsem WU, aktualizoval a jakmile se stahovala další, opět jsem ji pozastavil a tak stále dokola. Je to však zdlouhavé, pro podobné případy mám dnes rozpočítáno CPDN. Vyplatí se nasadit projekty s vysokými nároky na početní čas.
pozastavil jsem WU, aktualizoval a jakmile se stahovala další, opět jsem ji pozastavil a tak stále dokola. Je to však zdlouhavé, pro podobné případy mám dnes rozpočítáno CPDN. Vyplatí se nasadit projekty s vysokými nároky na početní čas.
Áno, u všetkých je to rovnaké. Skúšal som preinštalovať BM, ale žiadna odozvaMerlin píše:Tak to je divné, mám ho také a bez problémů. Je to stejné u všech projektů?Smire píše:jj, poznám tento trik, ale pod BM 5.8.16 mi to nechce fungovať...
Odkedy sa v práci pripájame na net cez proxinu, všetko okolo BM blbne...
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Já vyzkoušel víc proxyn, první Win Proxy, program byl česky, docela hezky se to nastavovalo přes webový rozhraní, totálně pohořel, boinc si přes tohle nedokázal nic stáhnout na http proxy a ani na Socks proxy.Odkedy sa v práci pripájame na net cez proxinu, všetko okolo BM blbne...
Druhý prohram 602 Lan suite, který má v sobě jak HTTP proxy, tak SOCSK5 proxy funguje v pohodě. Je zajímavý kolik programů si mezi sebou nerozumí.
Určite áno. Dokážem uploadnuť výsledok a následne ho reportnúť, ale až po tom, ako sa pokúsim pripojiť do iného projektu. Keby som mal zle nastavenú Proxy, tak by som asi výsledok neodoslal... aspoň si myslím.zdespi píše:Přihoď výpis z logu boincu.
Máš v nastavení boinc manažera nastavenou správnou proxy?
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
S proxy bohužel neporadím (laikSmire píše:jj, poznám tento trik, ale pod BM 5.8.16 mi to nechce fungovať...
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
áno, to sa dá v BM 5.10.xx, ale s tou verziou sa vôbec nepripojím do netu. Možem použiť len BM verziu 5.8.16 a nižšie, takže toto nepôjdeHadra píše:S proxy bohužel neporadím (laikSmire píše:jj, poznám tento trik, ale pod BM 5.8.16 mi to nechce fungovať...), ale v preferences je defaultně zásoba na 2h práce. Nastavil jsem např. 1 day a mám aktivní 2 projekty, které si stáhnou na limit práci. Pokud chci víc do zásoby jednoduše jen dám pozastavit jeden z projektů celkově (s jednotkama nic nedělám) a automaticky si druhý stáhne práci za něj na 1 den. Poté to samé s druhým a dva dny má co počítat. S dvěma projektama se to dá dobře a rychle manažovat
Myslím, že mám zapnuté automatické odosielanie výsledkov. BM sa o to aj snaží, ale sám to nedokáže - musím to urobiť ručne (viď ďalej *). Keď zadám update, tak sa nič nestane... vypíše, hlášku o vyžiadaní novej práce alebo reportovaní (pokiaľ je potrebné), ale nepripojí sa do netu, (*) pokiaľ sa sám nepokúsim pripojiť do nejakého projektu. Po tom ako BM nájde projekt, dokážem ručne odoslať výsledky a reportnúť.FordPrefect píše:A co takhle zapnout automaticke reportovani spocitanych WU. Obvykle parametr -return_results_immediately
A jeste otazka. Kdyz zadas Update project, co se stane?
Ani nevím o verzi 5.10.xx, takto to používám s verzemi 5.8.11,15,16 - ale podle toho co píšeš asi bude problém jinde...Smire píše:áno, to sa dá v BM 5.10.xx, ale s tou verziou sa vôbec nepripojím do netu. Možem použiť len BM verziu 5.8.16 a nižšie, takže toto nepôjdeHadra píše:S proxy bohužel neporadím (laikSmire píše:jj, poznám tento trik, ale pod BM 5.8.16 mi to nechce fungovať...), ale v preferences je defaultně zásoba na 2h práce. Nastavil jsem např. 1 day a mám aktivní 2 projekty, které si stáhnou na limit práci. Pokud chci víc do zásoby jednoduše jen dám pozastavit jeden z projektů celkově (s jednotkama nic nedělám) a automaticky si druhý stáhne práci za něj na 1 den. Poté to samé s druhým a dva dny má co počítat. S dvěma projektama se to dá dobře a rychle manažovat
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary