Boinc alpha test

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Boinc alpha test

Příspěvek od Barbar »

projekt testuje nové verze Boinc (nyní 5.10.5)
url: http://isaac.ssl.berkeley.edu/alpha/
vytváření účtů povoleno
jednotka 1:15 min na PD820
upload/download 4,42 MB na jednotku
Honza

Příspěvek od Honza »

BOINC Alpha neni klasicky projekt.
Slouzi jako pomoc testovani BOINC core a managera, prenosu dat etc.
Neni urcen k tomu, aby k nemu byli lide trvale pripojeni a chroustali jednu WU za druhu.
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

jedna WU mi na Athlon 64 3000+ trva 1:05 az 1:07, notasek s T7200 louska dve na jednou za 1:08, rad jim otestuju novou verzi, vypada graficky mnohem lip a docela hezky vyber projektu pri pripojovani, nemusim nic kopirovat atd... :) utrcite ma i dalsi prednosti, tak treba zjisti, ze je fajn a budu na ni hezky rad pocitat, navic notas jede pres proxy na desktopu, tak jim jeste testuju funkcnost proxy hehe, co vic si muzou prat :lol:

Mozna me ted zabijete, ale nenasel jsem tam tym"boinc.cz" tak jsem si ho dovolil zalozit, klidne predam, chci za to jen pocitat, zkopiroval jsem tam vsechno z einstaina, tak snad je to ok. :oops: :D

14:09 Musim zastavit projekt, vycuclo mi to denni limit :D
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbar »

Honza píše: Neni urcen k tomu, aby k nemu byli lide trvale pripojeni a chroustali jednu WU za druhu.
OK, ale čím víc lidí se zapojí tím lépe, proto informuji, že tam je práce i možnost vytvářet účet.
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

Version being tested 5.10.6 hmmm :)
Honza

Příspěvek od Honza »

Barbar píše:OK, ale èím víc lidí se zapojí tím lépe, proto informuji, že tam je práce i možnost vytváøet úèet.
S tim nesouhlasim.
Cim vic testeru, kteri reportuji vysledky posledniho BOINCu, se zapoji, tim lepe.
Bezny useri tomuto projektu moc nepomuzou, mozna naopak.

Prectete si laskave Instrukce pro testery. To tucne je tam videt snad dobre.
Please do not stay attached to this project for long periods.

Neni to projekt na hrabani kreditu tim, ze budete prevadet mala pismenka na velky.
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbar »

Honza píše: Prectete si laskave Instrukce pro testery.
Tak to jsem si fakt nepřečetl :oops: . Jen teď nechápu, že je povoleno volné vytváření účtů na tomto projektu/testování.
Myslel jsem si, že si chyby a problémy hlásí aplikace sama. Už to tedy nepočítám. Přenechám to skutečným testerům :wink: .
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigadisk »

No klidne bych ty podminky mohl splnit, ale jestli je to tak, tak to taky necham byt, ty dve hodiny to bezelo, nechtel jsem na tom hrabat kredity, jen testnout tu novou aplikaci a jit dal. Jelo mi to vsechno na obou masinach hezky stabilne. Libi se mi, jak je ted jednodussi pripojeni do projektu a razeni projektu a pridelany prace :))

Jsem se tam nekdy driv regoval a nic mi neprislo, ted jsem zalozil ucet no, kdyby neco, tak si me najdou a utopi v prehrade. :lol:
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbar »

Tak jsem nastudoval všechny informace z webu a někdy se snad k testování vrátím. Zatím mě odrazuje rozsáhlost testů, které je potřeba provést a odreportovat, neboť tolik času si na to momentálně nenajdu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Barbar píše:Jen teï nechápu, že je povoleno volné vytváøení úètù na tomto projektu/testování.
Myslel jsem si, že si chyby a problémy hlásí aplikace sama. Už to tedy nepoèítám. Pøenechám to skuteèným testerùm :wink: .
Znovu opakuji, ze nejde o testovani aplikace, ale testovani BOINCu jako takoveho.
Aplikace je zamerne jednoducha, kratka, nove i s kratkou deadline, ale vetsim downloadem a uploadem (treba k testovani ruznych variant pripojeni, jejich preruseni, restartu etc.)

Ano, ta procedura testovani neni jednoducha...ale o to jde: otestovat ruzne varianty za ruznych podminek.
Odpovědět