Jak jsem psal o testovaci verzi, to uz je minulosti. Uz se objevuje na strankach boincsynegry kombinovana individualni statistika. Staci napsat sve jmeno a je to.
Cituji ze stranek:
23rd Feb 2005 "I keep adding things and forgetting to write them here... hmmm lets see...
Added little graph for ALL BOINC Projects
Added Combined Stats across all Projects for Individuals
Search also finds your combined project details (and lists your CPID if your curious).
Changed a few layout things (background row highlights your details in some pages
And more... but I forget them now *evil grin*. "
Vladimir Bugdol píše:Rád bych si tam ten BURP přidal, ale nemůžu se připojit ke svýmu kontu. Pořád mi to vyhazuje, že jsem zadal špatný heslo. To je blbost, protože se mi to připojuje automaticky. Napsal bych adminovi. ale neumím anglicky. Ach jo. Neporadíte mi někdo?
Skutecne to zatim nejde i kdyz pisou, ze od 12.3.2005 by to melo byt funkcni. Nezbyva nic jineho nez vydrzet.
Vladimir Bugdol píše:Rád bych si tam ten BURP přidal, ale nemůžu se připojit ke svýmu kontu. Pořád mi to vyhazuje, že jsem zadal špatný heslo. To je blbost, protože se mi to připojuje automaticky. Napsal bych adminovi. ale neumím anglicky. Ach jo. Neporadíte mi někdo?
Napají mě dvě věci:
1. Zkus to heslo vyťukat ručně, vyprdni se na autologin.
2. Zkus se přihlásit na této stránce.
dejv
Honza píše:Zda se mi to, nebo v RAC SETI predstihuje uz i Einstein? Necetl jsem snad taky nekde na foru, ze u SETI ma CNT nejvetsi RAC?
Znamenalo by to, ze u CPDN a Einsteina je RAC jeste vetsi? Znamenalo by to, ze nektere tymu u CPDN a Einsteina maji RAC vetse nez momentalne neproduktivnejsi tym u SETI?
Na serveru boincstats byla přidána mapa světa, na které je uvedeno kolik který stát má kreditu a to buď celkově, nebo v jednotlivých projektech. Celková mapa BOINCu České týmy v BOINCu. To uvádím jen pro zajímavost .
dejv