HuráááááBubak píše:Tak mate zas 20 mega. Dovolte abych byl prvnim gratulanntem k o5ovnemu prekonani teto mety. .-D
![]()
Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Čím dál tím výše
Tak a jsme 90tý. Těď už budem šplhat nahoru rychlostí blesku.

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Malária má nového leadera
Učebny mne "předběhly" v Malarii na prvním místě v počtu kreditů a v nejbližších dnech se to podaří i uživateli MartinK. Oběma tedy gratuluji a nostalgicky zamačkávám slzu za projektem, kde už nejsem kreditovým leaderem týmu - teď už mi zbývá jen WEP M+2, kde jsem ovšem jediný, kdo z týmu ještě počítá, takže co kdyby se někdo také občas přidal?
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Malária má nového leadera
Diky. O prazdninach bude zase asi pauza, takze budes mit sanci k navratu na vysluni.LiborA píše:Učebny mne "předběhly" v Malarii na prvním místě v počtu kreditů a v nejbližších dnech se to podaří i uživateli MartinK. Oběma tedy gratuluji a nostalgicky zamačkávám slzu za projektem, kde už nejsem kreditovým leaderem týmu - teď už mi zbývá jen WEP M+2, kde jsem ovšem jediný, kdo z týmu ještě počítá, takže co kdyby se někdo také občas přidal?
Vzhledem k tomu, ze jsou na ucebnach, kde bezi Boinc pouze wokna, tak je WEP M+2 bez sance. Navic me nezaujal obsahem.
Zda se mi, ze uz jsou ucebny dost rozlezle po projektech a jelikoz se neberu jako sberatel projektu, ale spis pro konkretni uzitek zajimavym projektum, tak je vyber projektu uz celkem stabilni.
Jeste aby se rozjel Orbit a budu uplne spokojeny.
Libor
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: