Takový skromný dotaz, co je to PM a co je to XML. Mám mezery ve vzdělání ......azor666 píše:Sem vam to teda zamknulKdyby to chtel nekdo odemknout a napsat jsem neco smyskluplneho tak ma smulu (teda chtel jsem ric at si napise PM)
XML by si zaslouzilo samostatne vlakno v BOINC
Samovolne vyhozeni z tymu
Moderátor: zdespi
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
I will use google.....
XML vysvetlen prez PM
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Vojtěch Žanda
- Nováček
Nj co se dá dělat. Tomu co to zpískal se to jednou vrátí a tenhle stav nám určitě neprospívá. Možná je fakt lepší to zaříznout a začít znovu.dejvidek píše:Tým boinc.cz na CPDN odkud vás nikdo nevyhodí (tedy kromě azora) je zde. Pokud se na nás na cpdn vykašlou, tak toto bude link "nového" týmu.
dejv
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
totez na Predictoru
totez na Predictoru V soucasne dobe bych, ale spise uvazoval o podpore jinych teamu na tomto projektu.dejvidek píše:Tým boinc.cz na CPDN odkud vás nikdo nevyhodí (tedy kromě azora) je zde.. Pokud se na nás na cpdn vykašlou, tak toto bude link "nového" týmu.
dejv
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Re: I will use google.....
Díky. Už je mi to jasný.azor666 píše:XML vysvetlen prez PM
-
Xenostellar
- Pokročilý

jen by jeste tuto zmenu chtelo zapracovat do zobrazovani statistiky na http://ibs.wu.cz/bcz/dejvidek píše:Tým boinc.cz na CPDN odkud vás nikdo nevyhodí (tedy kromě azora) je zde.. Pokud se na nás na cpdn vykašlou, tak toto bude link "nového" týmu.
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Dobrá připomínka, na všechno bohužel nemyslíme. Ještě vyčkáme na odpověď z CPDN týmu, zda se něco nepohne.Musacek píše:jen by jeste tuto zmenu chtelo zapracovat do zobrazovani statistiky na http://ibs.wu.cz/bcz/
dejv
Zvonicku
...to co jsi napsal na adresu CNT je velmi zavazne obvineni. Netvrdim, ze to nekdo z nich neni, ale nevidim duvod, proc by to s odstupem casu mel nekdo vubec byt. Spis mi to pripada jako hra (uznavam, ze trapna a pro ostatni namahava). Bez dukazu by sis takove prime ukazovani prstem mel odpustit. At uz to tenkrat dopadlo jakkoli.

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: