vyhazovani z teamu dela jeden z vas. Dnes jsem byl podruhe vyhozen z boinc.cz z CPDN. Pro pripojeni k tomuto teamu jsem uvidel na strance http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnb ... eamid=4294 tento titulek: "Description: Ochotne Vam pristup ke sprave za ucelem zruseni tymu predame."
Obrazovku jsem si sejmul a ulozil, na pozadani zaslu nekteremu ze spravcu boinc.cz.
Tohle nedela clovek z jineho teamu nez je ten vas. Kdyz jste se nedokazali domluvit na sprave teamu, tak provadite tyto zbabelosti. Nejlepsi je schovavat se za bukem a vsude psat, jak "my nic". Nerikam, ze to dela primo forest, ale je to zrejme nekdo z byvalych drzitelu spravcovstvi boinc.cz. Zrejme nekdo, jehoz Velikost byla dotcena tim, ze se s nekym nedohodl, ci pripadne nema ted jiz ke sprave legitimni pristup. Tak ukazuje svoji Velikost a Mocnost timto pseudohacknutim.
Nikdy nepisu prispevky do ostrych diskusi na forech, tohle me ani nenastvalo, akorat jsem si vzpomnel na svoje pubertalni leta, kdy jsem se choval stejne jako ten debil, kteremu skryte vyhazovani z teamu dela radost. Tedka si akorat rikam: "Dobre, ze uz jsou ty leta pryc". Filozofovani prosim stranou.
Preju vsem lidem, kteri drzi skryte nepratelstvi v sobe, at se k nim jednou okoli zachova stejne, jako se oni chovaji ted k nemu. Pote pochopi svoji Velikost a Dulezitost v teto spolecnosti.
Do boinc.cz se budu prihlasovat opakovane - vzkaz pro (malo)mocneho pseudohackera s IQ konvergujicim k nule zleva.
Pavel
//sry cenzurovan nazev azor666