OK, you are on boardazor666 píše:@Honza. Jestli mas este dve mista tak se hlasim do posatky take. thx
Jinak jsme non-smoking posadka - uvnitr zadny cigarety, doutniky, fajfky a jointy
Moderátor: zdespi
OK, you are on boardazor666 píše:@Honza. Jestli mas este dve mista tak se hlasim do posatky take. thx
Nojo, padesat ma clovek jen jednou za zivot a jak na potvoru se vsichni hlasi a chtej chlastat: rodina, kamaradi, znami z minulych zamestnani, znami ze soucasneho zamestnani, old boys z hazene (kterou jsem dvacet let hraval), parta z hospody, proste glgacka za glgackou...Miiichal píše:Sis nevybral ani jeden z tech tri terminu?

Tak je pozvy na Sulov všechny lol. Alespoń naverbujeme nové dušeJelin píše:Nojo, padesat ma clovek jen jednou za zivot a jak na potvoru se vsichni hlasi a chtej chlastat: rodina, kamaradi, znami z minulych zamestnani, znami ze soucasneho zamestnani, old boys z hazene (kterou jsem dvacet let hraval), parta z hospody, proste glgacka za glgackou...
azor666 píše:Tak je pozvy na Sulov všechny ...
Ty wogo! To je nemoznyMiiichal píše:A hlavne bude konecne velka ucast...

Rampa má údajně ~300 míst. jestly máš víc příbuzných tak upřímnou soustrast.Jelin píše:Ty wogo! To je nemozny!!! Moje zena pochazi ze ctyr sourozencu, jeji sestrenice a bratranci jsou taky ze ctyr, no proste silenstvi! (Jen tak mimochodem, ja mam jen jednoho brachu
) To i kdyby chudak Rampa mel Sulov jak Zeppelin a navic ti zlobivi by spali na pristylkach na nafukovackach v bazenu ve dvou radach nad sebou, tak nemame sanci se tam vlizt...

Ha měl jsem typický UBNC (User Brain Not Connected ) error Nezkontroloval jsem dobu platnosti ankety- opravenoKibic píše:Jen se chci zeptat: Hlasovani uz je uzavreny? Nejde mi totiz hlasovat...