Prave proto jsem se ptal a ted s toho nejsem moudřejší

. S tou starou deskou jsem velice spokojen - vali naplno 5 let a vykon starouška athlona je úžasný... I desky od DFI, ASUS maji chipset nVidia, tak nevim. Ono asi na každém se dá něco najít - já jsem laik a oborem úplně jinde než přes compy - i když jsem se naučil html a comp si složím sám...a vím že monitor není počítač

. Chci aby to šlapalo jak má, nic nebudu "tunovat" a všemožně aktualizovat. pokud se vyskytne něco závažnějšího tak valím do obchodu a dají mi novou... S procesorem to mám tak, že koupím nejlevnější jen v případě, že se nebude dostávat financí, přitopím mu výkon/cena za 1200 s tím že ho odvařím

a časem si koupím 2core za třetinovou cenu než dnes- prostě rád bych se účastnil zajímavé věci jako jsou boinc projekty - které můžou mít možná v budoucnu nějaký užitek.... A jeví se mi to jako jeden z nejzajímavějších počinů počátku 21. století - a to je vše v začátcích. Nemusí to být správné řešení, ale taky to může být za 1-2 měsíce jinak, až tak nespěchám a staříček pořád kvalitně počítá

. Mějte se dobře... Dan