vejpuste píše:Team boinc.cz je v top 100. Gratuluju a diky vsem.
Libor
Supéééér . Teď už jen zbývá, aby se opět srovnaly statistiky LHC a přisype se dalších cca 500tis. Pak už jen stačí, aby se vrátil Honza a poskočíme o několik míst
dejv
Jdu se z tý opice vyspat. To bude to nejlepší řešení. Týýýýý vago, musím čumět na klávesnici a monitor, co vlastně píšu, jinak je to katastrofa. Jdu hajat. Snad se mi HDD do rána upraví.
vlcak1 píše:Jdu se z tý opice vyspat. To bude to nejlepší řešení. Týýýýý vago, musím čumět na klávesnici a monitor, co vlastně píšu, jinak je to katastrofa. Jdu hajat. Snad se mi HDD do rána upraví.
rofl jj este par pracovnic a mam z toho bordel lol
Jinak top100 je super uspech, diky vsem kteri se na nem podilely.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
vlcak1 píše:Jdu se z tý opice vyspat. To bude to nejlepší řešení. Týýýýý vago, musím čumět na klávesnici a monitor, co vlastně píšu, jinak je to katastrofa. Jdu hajat. Snad se mi HDD do rána upraví.
rofl jj este par pracovnic a mam z toho bordel lol
Jinak top100 je super uspech, diky vsem kteri se na nem podilely.
Včera opilý, dneska střízlivý. Hoja hoj, dneska už jsme dvouciferný. Chlopy a děvčice, lezeme nahoru výtahem
Vlcak1: Ty jsi střízlivý, ja ne , ale práce našich computerů je kurňa znát... no těch mejch moc ne, ale kolegové se činí. Jsem rád, že mohu být členem boinc.cz. Někdo nedávno prohlásil na fóru že se tu nic neděje, ale stat. hovoří za vše. Hajnej, Kubo, Anče, nestát, nekoukat, počítat .
hovadix píše:Vlcak1: Ty jsi střízlivý, ja ne , ale práce našich computerů je kurňa znát... no těch mejch moc ne, ale kolegové se činí. Jsem rád, že mohu být členem boinc.cz. Někdo nedávno prohlásil na fóru že se tu nic neděje, ale stat. hovoří za vše. Hajnej, Kubo, Anče, nestát, nekoukat, počítat .
Já taky jenom příštipkařím ale nic si z toho nedělám. Důležitý je každý bodík A vovovovo tom to je.