BOINC CON - Beskydy 2007
Moderátor: zdespi
Pokud do toho muzu kecat (tj. bude to BOINCcon), jsem taky pro. To ovsem neznamena, ze by se Sulov mel rusit. 
Private (old) + CCU stats.
OK, predbehli jste me panove, jsem samozrejme pro.
JEDINA vec, ktera neni zcela vyresena, je... jak zaridit, abyste nemuseli zvedat sve velectene zadnice od stolu s nepretrzite dolevanym pivem a pritom stihli vse ze zmineneho programu. Bohuzel tuto vec krusnohorci nedomysleli, jsouc etnikem sportovnim, nikoliv povalecskym.
A zda se ze to je dle poslednich zkusenosti vec primo zasadni.
(vozeni si zadnic prdelovozem zavrhuji rovnou, nebot predstava (navrh) ze by nekdo z tymu jen z dalky pozoroval radovanky jinych a sam se jich nemohl ucastnit je opovrzenihodna, ne-li primo trestna)
JEDINA vec, ktera neni zcela vyresena, je... jak zaridit, abyste nemuseli zvedat sve velectene zadnice od stolu s nepretrzite dolevanym pivem a pritom stihli vse ze zmineneho programu. Bohuzel tuto vec krusnohorci nedomysleli, jsouc etnikem sportovnim, nikoliv povalecskym.
A zda se ze to je dle poslednich zkusenosti vec primo zasadni.
(vozeni si zadnic prdelovozem zavrhuji rovnou, nebot predstava (navrh) ze by nekdo z tymu jen z dalky pozoroval radovanky jinych a sam se jich nemohl ucastnit je opovrzenihodna, ne-li primo trestna)
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
2 shafa: Nemohl bys to prelozit? Pokud jsem jedinej mimon, tak se omlouvam. 
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
to Shafa: No pokud chceš zvládnou cestu z Teplic do Jáchymova pěšky za výkend, tak poznáš skoro vše cos tu popisoval za lákadla, včetně noční bojové hry v prostorách severočeských elektráren a kdo první projde přes lagunu odkaliště dostane čestný titul "ropák" 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Bubak:
jak psal Libor, byl by to pesky zahul i kdybychom sli jen pod horama. Nemluve o horach. Ono totiz slovo "sli" neni moc s poslednim CONem kompatibilni
Hehe, opravdu si neumim predstavit co by Pavola, Slavka, nebo jine experty primelo aby vstali od stolu
Ale treba se mylim.
Dejv:
myslim ze slaba ironie v mem a nasledne i Fordovem prispevku je vserikajici
jak psal Libor, byl by to pesky zahul i kdybychom sli jen pod horama. Nemluve o horach. Ono totiz slovo "sli" neni moc s poslednim CONem kompatibilni
Hehe, opravdu si neumim predstavit co by Pavola, Slavka, nebo jine experty primelo aby vstali od stolu
Dejv:
myslim ze slaba ironie v mem a nasledne i Fordovem prispevku je vserikajici
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nikdo neříká Sulovu ne, ale pro některé socky (jako jsem jádejvidek píše:Ják Krušný hory? Jedém na Sulov to je jasná věc. V Krušnejch by mohl bejt nějakej předsrazA neserte mě, že to má někdo daleko, já to mám 550km.
Jedině se sejít v Jihlavě
(no dneska sem kolem jel).
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Já sem náááhodou od stolu vstal a s Honzou, realtomem a gallarem sme došli až na nějakej masakr kopec
Ale jako někde organizovaně lítat po kopcích, é to můžu tady doma
2LiborA: Sintě poblíž máš jarmila z Mostu a hned ste dvá a bůhví kolik se tam na severu schovává boincáků
dejv
2LiborA: Sintě poblíž máš jarmila z Mostu a hned ste dvá a bůhví kolik se tam na severu schovává boincáků
dejv
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Také už přemýšlím kde by se co by sedejvidek píše:2LiborA: Sintě poblíž máš jarmila z Mostu a hned ste dvá a bůhví kolik se tam na severu schovává boincáků![]()
dejv
2 shafa: Diky za shrnuti pro negramotne. Ted uz to skoro chapu. 
Tak ktery z vas krusnohorcu to zorganizuje a hodi sem termin? Nebo ze bych vas pozval na Chodsko?
Tak ktery z vas krusnohorcu to zorganizuje a hodi sem termin? Nebo ze bych vas pozval na Chodsko?
Ac jsem z Teplic, tak Sulov pro me ma par vyhod:
1) Budu alespon na chvili dostatecne daleko od dalsich 2 clenu me rodiny (pocitam ze starsiho haranta beru s sebou)
2) Je to destinace stravitelna pro lidi z boinc.sk (nevim jestli by jeli zrovna treba na Klinovec, a navic by mi jejich neucast celkem mrzela)
3) Rampa ma celkem dobry pivo, jidlo i ubytovani
4) Nejsou tam Vietnamci s trpasliky, ani Nemci s prostitutkami (aspon jsem je tam teda nevidel)
A vubec.
BTW, myslim si ze dostat se od Krusnych hor do Sulova je dost maly problem, minimalne ja budu mit 2 mista v aute volna.
Na planovani obsazenosti auta je ale jeste cas
Sak je teprv leden.
1) Budu alespon na chvili dostatecne daleko od dalsich 2 clenu me rodiny (pocitam ze starsiho haranta beru s sebou)
2) Je to destinace stravitelna pro lidi z boinc.sk (nevim jestli by jeli zrovna treba na Klinovec, a navic by mi jejich neucast celkem mrzela)
3) Rampa ma celkem dobry pivo, jidlo i ubytovani
4) Nejsou tam Vietnamci s trpasliky, ani Nemci s prostitutkami (aspon jsem je tam teda nevidel)
A vubec.
BTW, myslim si ze dostat se od Krusnych hor do Sulova je dost maly problem, minimalne ja budu mit 2 mista v aute volna.
Na planovani obsazenosti auta je ale jeste cas
termin
uz je nejaky termin, abych vedel dopredu kdy si mam rezervovat volno ?
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: