Od 1.1.08 bude braní vody ze studny tresné...??
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Od 1.1.08 bude braní vody ze studny tresné...??
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Trestne to nebude, pokud budes mit povoleni. Zase dalsi papir a urednik, ach jo. Uz se vidim, jak jdu pro papir, ze si chci zalejvat na zahrade rajcata
Chudak ten, kdo si nechal za tezky prchy udelat nebo prohloubit studnu a pak mu to treba nepovoli.
Jsem zvedavy, jak se k tomu stavi komuniste, kteri tak bezostysne prundrovali krajinu a nasledky ruznych vodnich del neseme dodnes.
Regulaci odpadnich vod chapu, to je dobra vec.
Chudak ten, kdo si nechal za tezky prchy udelat nebo prohloubit studnu a pak mu to treba nepovoli.
Jsem zvedavy, jak se k tomu stavi komuniste, kteri tak bezostysne prundrovali krajinu a nasledky ruznych vodnich del neseme dodnes.
Regulaci odpadnich vod chapu, to je dobra vec.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Dej volovy funkci lejstrem se ti odvděčí.
Nebo jak říká můj strejda, že jediná možnost reformy české byrokracie, je parta zedníků a každý 3tí dveře na úřadě zazdít.
ps zase z toho vyjdou nejhůř ti poctivý, a ti co mají studny načerno mohou bát vysmátý.
Nebo jak říká můj strejda, že jediná možnost reformy české byrokracie, je parta zedníků a každý 3tí dveře na úřadě zazdít.
ps zase z toho vyjdou nejhůř ti poctivý, a ti co mají studny načerno mohou bát vysmátý.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že ne. Týká se to všech.Darkmoor píše:Jestli sem tomu dobře rozuměl, tak pokud máme vykopanou studnu pro osobní potřebu (vaření, koupání, atd. snad platí aj pro zalévání zeleniny) tak o znovuvydání nebo prodloužení žádat nemusíme. Je to tak správně?
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
-
Karel Dusbaba
- Nováček
Úplně všech se to netýká:Higgi píše:Obávám se, že ne. Týká se to všech.Darkmoor píše:Jestli sem tomu dobře rozuměl, tak pokud máme vykopanou studnu pro osobní potřebu (vaření, koupání, atd. snad platí aj pro zalévání zeleniny) tak o znovuvydání nebo prodloužení žádat nemusíme. Je to tak správně?
Zánik povolení k odběru podzemních nebo povrchových vod se nevztahuje na:
· povolení vydaná od 1.1.2002
· povolení, která byla sice vydaná do 31.12.2001, ale právní moci nabyla až po 31.12.2001
· povolení k odběrům podzemních vod ze zdrojů určených pro individuální zásobování domácností pitnou vodou
(zdroj: stránky Ministerstva zemědělství)
Takže jestli máte studnu povolenou od roku 2002 a později, nebo je v povolení napsáno, že studna je zdroj určený pro zásobování pitnou vodou,
tak platnost povolení nezaniká.