Ano, taky gratuluji. btw je zajimave, ze zrovna tento projekt pocitaji clenove boinc.cz nejvice.PavolR píše:V projektu Einstein je prekonana hranica 3 000 000 kreditov. Gratulujem vsetkym clenom tymu boinc.cz, ktori sa na tomto podielali.
Statistiky, signatury, bannery + grafy II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pripojuji se ke gratulantum.FordPrefect píše:Ano, taky gratuluji. btw je zajimave, ze zrovna tento projekt pocitaji clenove boinc.cz nejvice.PavolR píše:V projektu Einstein je prekonana hranica 3 000 000 kreditov. Gratulujem vsetkym clenom tymu boinc.cz, ktori sa na tomto podielali.![]()
2 Ford: Ona je to hlavne zasluha Libora. Na svych 2 uctech dela 50% RAC celeho teamu.
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Ford: V patek mimo jine prisla rec pri ICQ pokecu s Miichalem (hlavne jsem se chlubil 4M v climce
) i na situaci v ceskych teamech. Vysledek je ten, ze v dohledne dobe CCU zustava teamless.
Tak bys mel misto vypinani spis nahodit BOINC na dalsi masiny.
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Je mi vas opravdu, ale opravdu litoBubak píše:2 Ford: V patek mimo jine prisla rec pri ICQ pokecu s Miichalem (hlavne jsem se chlubil 4M v climce) i na situaci v ceskych teamech. Vysledek je ten, ze v dohledne dobe CCU zustava teamless.
Jak jsem jen tak zběžně prolétl týmové statistiky, tak koukám že neskutečně zatopili pod kotlem Frantíci (L'Alliance Francophone). Ti, pokud si vzpomínám, tak ještě nedávno byli tak na úrovni CNT a teď už mají RAC přes 800k!
No a už delší dobu to drtí Japoni (Team 2ch), RAC skoro 1M je taky brutální...
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
drtí, protože nainstalovali boinc na všechny 386 a 486 v japonsku, se do toho zapojili už i muzeaJelin píše:Jak jsem jen tak zběžně prolétl týmové statistiky, tak koukám že neskutečně zatopili pod kotlem Frantíci (L'Alliance Francophone). Ti, pokud si vzpomínám, tak ještě nedávno byli tak na úrovni CNT a teď už mají RAC přes 800k!![]()
Jinak, co by bylo nejlepší na upgrade PC ? Dlouho přemýšlím, že je na čase zvednout latku PC nad uroven notasu, premýšlím, bud o desce 2x Opteron a nebo jít do intelu a zkusit 2x čtyřjádro Xeon, bude to drahej koníček, ale když se najde brigáda, prodá se to starý... tak třeba do půl roku by to mohlo být
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
zátápíme na einstein projektu :D
20 BOINC@Poland 676 37,781.71 14,554,688.88 Poland
21 boinc.cz 157 36,110.83 7,910,604.95 Czech Republic
Pořád se držíme na 21 místě, kdy pak to bylo dvacáté a teď tohle, budeme muset polákům odstřihnout dodávky elektřiny, bo jinak nevím jak je dostat, notas a PC počítá jen tenhle projekt a videt to nejde
21 boinc.cz 157 36,110.83 7,910,604.95 Czech Republic
Pořád se držíme na 21 místě, kdy pak to bylo dvacáté a teď tohle, budeme muset polákům odstřihnout dodávky elektřiny, bo jinak nevím jak je dostat, notas a PC počítá jen tenhle projekt a videt to nejde
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Divny
Jak je mozny dostat minus kredity ?
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... 20Republic
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... &id=129540
Tam to vypada, jak kdyby tym opustilo nejak moc lidi, nebo jinak si to neumim vysvetlit. ctyri miliony sou fuc, ktera hodna duse mi to vysvetli at jsem zase o neco vic chytrejsi
)
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... 20Republic
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... &id=129540
Tam to vypada, jak kdyby tym opustilo nejak moc lidi, nebo jinak si to neumim vysvetlit. ctyri miliony sou fuc, ktera hodna duse mi to vysvetli at jsem zase o neco vic chytrejsi
Jak prosté milý Watsone.
Neznámý ubožáček, který ukradl účet týmu na CPDN, opět vyhodil všechny členy. Tudíž na CPDN máme nulu. Jak je ostatně vidět v boincstats, u týmu vůbec Climate nemáme.
Prozatím se tedy hlašte pod tým BOINC-CZ. Uvidíme jestli se nám podaří dostat správu týmu zpět.
Neznámý ubožáček, který ukradl účet týmu na CPDN, opět vyhodil všechny členy. Tudíž na CPDN máme nulu. Jak je ostatně vidět v boincstats, u týmu vůbec Climate nemáme.
Prozatím se tedy hlašte pod tým BOINC-CZ. Uvidíme jestli se nám podaří dostat správu týmu zpět.
Naposledy upravil(a) zdespi dne ned čer 10, 2007 11:58 am, celkem upraveno 1 x.
Ahoj!
Prosím, má někdo poslední týden problémy s korektním zobrazováním dat na boincstats.com ? Neukazuje mi projekty, do kterých jsem zapojený, ani odkaz na web - i když ho mám uveden na stránkách projektu. Na jíných např. einstein odkaz funguje... díky
Prosím, má někdo poslední týden problémy s korektním zobrazováním dat na boincstats.com ? Neukazuje mi projekty, do kterých jsem zapojený, ani odkaz na web - i když ho mám uveden na stránkách projektu. Na jíných např. einstein odkaz funguje... díky
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary