azor666 píše:Nevíte někdo jestli se připravuje aplykace pro linux (alespoň 32B).
I když na tomhle projektu nevidím moc pokrok ani ve win app. Tak pochybuju že připravují něco pro *NIX
se počítala 11 hodin 7 minut a 44 vteřin, odhadovaný kredit podle BoincView je 114,06. To jsem opravdu zvědav. Většinou ty dlouhé jednotky končily chybou, tahle kupodivu úspěchem.
Počítáno na A64 3000+ 2 GHz (OC), 512 MB DDR2 667 MHz
se počítala 11 hodin 7 minut a 44 vteřin, odhadovaný kredit podle BoincView je 114,06. To jsem opravdu zvědav. Většinou ty dlouhé jednotky končily chybou, tahle kupodivu úspěchem.
Počítáno na A64 3000+ 2 GHz (OC), 512 MB DDR2 667 MHz
Bohužel, tenhle typ wu je téměř bezchybný (rect_simple). Mnoho jich je podstatně delších než je deklarovaná doba výpočtu. Useři je sami ruší, protože po zastavení či restartu wu ze začínají počítat od začátku. Dlouhé a bez checkpointu, prostě hrůza.
Ačkoliv je tam napsáno "Workunit error - check skipped" kredit jsem dostal. Znamená to, že ta jednotka byla vadná a proto byl kredit přidělen jako "odškodné"?
Tahle jednotka = počítala se mi, počítala s náběhem na dobu výpočtu +/- stejnou jako ten další komp 42858.
Měla 60% při 5,5 hodinách.
Po restartu PC se náhle dopočítala a odeslala a zvalidovala = ale za podstatně menší čas = jo je to ten 39088 komp.
Zdespi:AFAIK musi mit bug v app a navic blbe nastaveny validator. Jinak si to nedovedu vysvetlit.
Ze jednotka po restartu spadne je u tohodle typu projektu IMHO celkem normalni. Ze se zvaliduje, by uz normalni bejt nemelo.
BTW ciste nahodou nemas nejakou zalohu ve ktereje ta WU este nezpocitana?
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
:Zdespi: Skusit to pustit na jinem PC a pak porovnat soubory s vysledky. BTW neco podobneho se projevilo i u projektu Zivis. Tam trva WU na jednom PC treba 100s a na druhem 1000. Druha WU zase opacne. Jak je mozne, ze se to procpe validatorem nechapu.
Jedine vysvetlelni me napada, ze na projektech vedi, ze maji bug a davaji kredity utechy, a pak maji jeste nejaky >>interni<< validator.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
2zdespi: Pokud by to bylo obecnejsi chovani, mozna by to vysvetlovalo, proc docela casto v detailech WU nektere kompy maji udany cas o 1-2 rady kratsi nez vsichni ostatni (neni to tak davno, co jsme se o tom bavili).
uFluids píše:I have canceled the old bridge3 WUs. This should grant credit to those who have worked on these WUs. I apologize that some of them were problematic.
Bob
Admin odpovedel hned potom co jsem tvrdil, ze neodpovida. Na uFluid foru se to vali uz tyden, ale zapomel jsem to napsat sem, kdyz jsem to cetl. WU pak maji ve vysledku "errors:Cancelled". Credity za tyto WU dostanou vsichni to IMO vysvetluje ten "bordel" v casech.