Mozna ted polozim hloupou otazku, ale zatim jsem neprisel na to,
zda lze nastavit rozdilne velke zasoby prace v zavislosti na projektu.
Dalo by se to mozna resit tim, ze jednotlive preference Global, Home
a School bych pouzival pro jednotlive projekty, ale to mi prijde celkem
nesystemove.
Da se to nejak zaridit pres BM? Nechce se mi moc instalovat BS,
protoze mi to kvuli jednomu PC prijde jako kanon na vrabce.
Dik za odpoved.
Rozdilne zasoby pro jednotlive projekty
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Preferences jsou pro masinu, ne pro jednotlive projekty (tudy cesta nevede).
Nejak mi take neni jasne, cim by v tom mohlo pomoci BS.
Zasoba by se mohla/mela casem sama proporcionalne rozlozit podle share v momente, kdy jednotlive projekty nemaji dluhy (treba z duvodu vypadku projektu ci nedostatku prace), maji srovnatelnoy deadline a zaroven delsi nez connetion interval (neprejde do modu earlies deadline first) a zaroven tam nebudou jednotky delsi nez connetion interval (typicky CPDN, ale i jine projekty to muze potkat na pomajelsich masinach).
Jen tam vice faktoru a predpokladu, ale obecna tendence v dlouhodobem provozu je zasobovat podle share jednotlivych projektu.
Nejak mi take neni jasne, cim by v tom mohlo pomoci BS.
Zasoba by se mohla/mela casem sama proporcionalne rozlozit podle share v momente, kdy jednotlive projekty nemaji dluhy (treba z duvodu vypadku projektu ci nedostatku prace), maji srovnatelnoy deadline a zaroven delsi nez connetion interval (neprejde do modu earlies deadline first) a zaroven tam nebudou jednotky delsi nez connetion interval (typicky CPDN, ale i jine projekty to muze potkat na pomajelsich masinach).
Jen tam vice faktoru a predpokladu, ale obecna tendence v dlouhodobem provozu je zasobovat podle share jednotlivych projektu.