Rosetta grafika
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Rosetta grafika
Zdravím
Pořád se mi nedaří zobrazot grafiku u rosetty. Jak na to? políčko "zobraz grafiku" je šedivé.
Díky
Pořád se mi nedaří zobrazot grafiku u rosetty. Jak na to? políčko "zobraz grafiku" je šedivé.
Díky
-
Xenostellar
- Pokročilý

Re: Rosetta grafika
Možná máš BOINC nainstalovaný jako službu a s tím by mohl být problém. Zkus tenhle postup: viewtopic.php?t=1843Martin S píše:Zdravím
Díky
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem poradit, ale mě to nejde taky
.Přitom Rosetta by grafiku mít měla jak pro app 4.45 tak pro 4.43.
Jěšte dotaz jakou verzi app Rosetty a BOINC máš? a na jakém to jede železe-ovladačích?
U mně to nefunguje na gpu intel915. Boinc 5.8.8 rosetta 5.45 SuSE 10.1- 2.6.16
Jěšte dotaz jakou verzi app Rosetty a BOINC máš? a na jakém to jede železe-ovladačích?
U mně to nefunguje na gpu intel915. Boinc 5.8.8 rosetta 5.45 SuSE 10.1- 2.6.16
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
RE
Pomohl mi návod viz níže. Roseta nesmí fungovat jako služba. Zajímavé, ale nachápu co jí vadí. Jen by mě zajímalo, jestli počítá i když není člověk přihlášem. Často nechám počítatač zaplý bez přihlášení
Díky
Díky
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
služba běží pokud vím i bez přihlášení.
Akorát nevím jak se o tom přesvěčit
. Buď sledovat jednotky / log . Nebo vzdálený připojení (BS...)
edit na 99.9 běží vždy, ale teď nesedím u widlí, abych si to mohl ověřit
edit ale pěkný je, že mně to furt nefunguje
Akorát nevím jak se o tom přesvěčit
edit na 99.9 běží vždy, ale teď nesedím u widlí, abych si to mohl ověřit
edit ale pěkný je, že mně to furt nefunguje
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit, že jako služba to beží v poho (Win2k) a má to výhodu v minimálním vytížení počítače jinými sereptičkami.
Akorát mi jako služba neběží ovládací program DVB-T, takže stejně už se půl roku neodhlašuji
Akorát mi jako služba neběží ovládací program DVB-T, takže stejně už se půl roku neodhlašuji
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Servis běží.
Je možno vidět v task manageru, vytěžuje na 99%.
Pokud běží, jako servis a chceme vidět grafiku, jsou dvě cesty:
1/ Stop servis, start Boinc manager, spustit grafiku.
2/ Být jako admin ve widlích, otevřít si servisy, vybrat Boince, záložka Log On, pokud je jako Local System Account tak zaškrtnout-->Allow service to interact with desktop.
Tímto se službě defacto povolí reagovat na požadavky uživatele, tudíž dokáže z manageru otevřít grafiku.
Je možno vidět v task manageru, vytěžuje na 99%.
Pokud běží, jako servis a chceme vidět grafiku, jsou dvě cesty:
1/ Stop servis, start Boinc manager, spustit grafiku.
2/ Být jako admin ve widlích, otevřít si servisy, vybrat Boince, záložka Log On, pokud je jako Local System Account tak zaškrtnout-->Allow service to interact with desktop.
Tímto se službě defacto povolí reagovat na požadavky uživatele, tudíž dokáže z manageru otevřít grafiku.
Naposledy upravil(a) zdespi dne ned úno 04, 2007 12:08 am, celkem upraveno 2 x.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ještě dotaz funguje někomu grafika na linuxu? mě pořád ne. Teda né že bych jí k něčemu potřeboval, ale chtěl bych vědět, jeslti funguje nebo ne.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Spotřeba
Ještě se chci zeptat na jednu věc (vím, že patří do jiné kategorie, ale jsem tady nováček, tak se omlouvám)
Spotřeba PC :
grafika ASUS 7800GTX ve 2D jeden 275/1200. Když ji přes RIVu podtaktuju na 140/600 o kolik klesne spotřeba? Případně co nastavit na PC, aby byla přes noc spotřeba co nejměnší? Monitor vypnu to je jasný,. Mohu zakázat ve správci zařízení co nepoužívám - zvukovka (SB2), druhý disk, ..? Nejde úlně vynout grafika? A o kolik se to projeví na spotřebě?
Díky a ještě jednou se omlouvám
Spotřeba PC :
grafika ASUS 7800GTX ve 2D jeden 275/1200. Když ji přes RIVu podtaktuju na 140/600 o kolik klesne spotřeba? Případně co nastavit na PC, aby byla přes noc spotřeba co nejměnší? Monitor vypnu to je jasný,. Mohu zakázat ve správci zařízení co nepoužívám - zvukovka (SB2), druhý disk, ..? Nejde úlně vynout grafika? A o kolik se to projeví na spotřebě?
Díky a ještě jednou se omlouvám
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
diskutovalo se to Tady Ale moc "tvrdejch" dat tam není Max. Z měření jsou tam hlavně měření na NTB, ale tuším, že je tam i měření z PC.
Celková spotřeba PC bude odhadem něco nad 200W boinc si na C2D vezme o dalších 20W více.
Disk jde vypnout, žere ~15W, Boinc se dá nastavit, aby zapisoval na jednou za XY sec. Problém je se swapováním, Ale to jde na noc vypnou. (musel by se nato napsat nějaký script)
Jak je to z grafikou netuším. Nevím jestli WIN když vypínají monitor vypínají i gpu?
Celková spotřeba PC bude odhadem něco nad 200W boinc si na C2D vezme o dalších 20W více.
Disk jde vypnout, žere ~15W, Boinc se dá nastavit, aby zapisoval na jednou za XY sec. Problém je se swapováním, Ale to jde na noc vypnou. (musel by se nato napsat nějaký script)
Jak je to z grafikou netuším. Nevím jestli WIN když vypínají monitor vypínají i gpu?
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI