RAH-Aktuální stav projektu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Něco jsem zaslechl, Souvisí to s novou app 5.45. Ale nezkoumal jsem to podrobně..
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Pročítal jsem si fórum RAH, ale teď už si nevzpomenu, kde to bylo.
Efectivita aplikace projektu spolu prímo nesouvisí. Problém je že pokud má nová app jiné časy na WU tak se rozhodí celý systém bodování. EAH upravoval kredit asi 5x. Na SAH kvůli tomu málem vypukla revoluce.
Efectivita aplikace projektu spolu prímo nesouvisí. Problém je že pokud má nová app jiné časy na WU tak se rozhodí celý systém bodování. EAH upravoval kredit asi 5x. Na SAH kvůli tomu málem vypukla revoluce.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
-
k6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No... detailneji to sice zobrazuje, ale ma to hacek. Kdyz pocitani z nakeho duvodu zastavis, rekneme na 50%, tak po opetovnem spusteni pocitani to jede zas od 0%. Proste zbylych nespocitanych 50% zas rozdeli na 100%. Cili je to mirne dezorientujici.Adam23 píše:Tak to vypadá že rosetta 5.59 už dokáže ukazovat průběh počítání jednotky více detailněji tj, ne skokem 1% > 35% atd.
/Jů už mam dva nezralý banány/
Toho jsem si taky všimnul, ale nejede náhodou odznova celý výpočet?k6 píše:No... detailneji to sice zobrazuje, ale ma to hacek. Kdyz pocitani z nakeho duvodu zastavis, rekneme na 50%, tak po opetovnem spusteni pocitani to jede zas od 0%. Proste zbylych nespocitanych 50% zas rozdeli na 100%. Cili je to mirne dezorientujici.Adam23 píše:Tak to vypadá že rosetta 5.59 už dokáže ukazovat průběh počítání jednotky více detailněji tj, ne skokem 1% > 35% atd.
/Jů už mam dva nezralý banány/
Live Long & Prosper, Opera!
-
k6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak a mame tady uz par dni Rosettu 5.64 - podle oficialniho webu resi nova verze nejen problemy se zobrazovanim prubehu po preruseni pocitani jednotky (ktere nyni podle mojich zkusenosti jiz funguje naprosto vyborne). Resi taky nejaky blize nespecifikovany problem na MACich, nebo taky zavadi podporu checkpointu pro jednotky "Fold & Dock".

We forgot to mention that version 5.64 also includes 64bit applications for windows and linux platforms. These rosetta applications are copies of the 32bit version.